1prensesannesi__ Kızlar terlik almak istiyorum ama lohusa terlikleri hep havlu terlikler sizler nasil aldiniz havlu terlikler olurmu bilemedim
Hulo2105 1prensesannesi__ ben havlulardan aldım çekim için gerçi çekimde ayak çıkmıyor ama gene de öyle aldım 🙃
Ozlembi 1prensesannesi__ ben crosc terliğimi giyicem krem renkti zaten uyuyor her pijamaya evde giymek içinde lc wakikiden aldım krem eskidendi havlu terlik
Eko93 1prensesannesi__ bende crocs giydim ve çok rahattı. Benm odem oldu ayaklarım bir yere giderken falan da hep onu giydim
1prensesannesi__ Ozlembi yani benim hosuma gidiyo havlu terlikler ama yaz ayi olcagı icin terletirmi ayagı rahatsiz edermi bilemedim
Saftirik 1prensesannesi__ birkenstock tarzı terlikler en iyisi bence.. crocks çok kaba.. normalde de sevmem, hamileyken de ayağım içine sığmıyo diyen çok arkadaşımı duymuştum..
1prensesannesi__ Saftirik parmaklarimda görünmese iyi tirnak cektirmistim görüntüsü pek hoş degil o yuzden önü kapalı bakiyorum
Haticeburak06 Betul-97 yok askm hergün burdayım aslında😂 Yapamadım hala. 1 hafta içinde gelmezse suni verilecek
Betul-97 Haticeburak06 Hiç denk gelmeyince doğum yaptın sandım😊😊 Hadi bakalım inşallah kendi sancınla sağsalim kavuşursun bebişinle🤲🏻🤲🏻
bahocum 1prensesannesi__ crocs kesinlikle kaymayan sağlam bir şey alın derim. Bir de geniş genişler evde de hep giyiyorum
Ulker-16 Hastanem 5 dk mesafede haftaya doğumum crocslarla gidicem çantama havlu terlik koydum artık hangisiyle rahat edersem☺️