38+5 hamıs anneler varmı.. Gelsin artık bu bebısler artık canım cok yanıyor..
38+5 anneler
38+2 yim birazdan doktor randevum var çatı muayenesi olcak🙈 bizde de hiçbir belirti Yok. Sadece 3gündür hafif regl ağrısı gibi oluyor akşamları kasıklarımda 🤷🏻♀️
Canisi 38+0 bugün 34. Haftamda erken doğum riskim vardı ama şimdi de gelesi yok oğlumun😁
Nostalgiaplatz ne oldu sonuc yaptı mı catı muaynesı
melikeyilbah aynı benimde oyle oldu.. Sımdıde gelmıor
Canisi yaptı canım.çatın uygun gibi görünüyor ama oradaki kasların çok kuvvetli bizi zorlayabilir dedi tam anlayamadım yani normali rahat yaparım mıyım yapmaz mıyım🤷🏻♀️ 38+2yim bebek 3477gr ve daha açılmam ya da sancım Yok gelesi Yok yani. Biraz daha kilo alırsa sezeryan olur dedi ama ben normal istiyorum 4 kg a kadar 😔 acaba uğraşmak istemiyor da o yüzden beni sezeryana mı ikna etmek istiyor gibi de düşünüyorum bilmiyorum çok kafam karıştı bugün.. endişeliyim başka bir doktora daha görüneyim diyorum. Bide benim doktorum normal ya da sezeryan farketmez aynı parayı istiyor 3250tl. Bana fazla geldi hastane dahil değil bu flyata😕
ayrıca çatı muayenesini çok abartmışlar hiç ama hiç canım yanmadı. Sadece biraz utandım doktorum erkek diye🙈
Nostalgiaplatz ayni durum bende de var... 37+ 00 da 3. 730kiloda idi bu hafta ne yap ne et dogu drmıstı ama Bı hafta gectı hala tık yok.. 10 unumda randevu var.. İyice kilo almıştır.. Kılolu bebek zor oluyor dıe o yuzden yapamazsın diyorlar.. Ama Allah yardım ediyor.. Dıger ogluö 37 haftada 4.760 dogmustu cok zor olmadı.. İnsallh buda zor olmaz saglıklı elimize aliriz insallh.. Benim doktor da 3.500 istiyor bizde fazla dıe dusunuyor z bakalım ama me bur
Nostalgiaplatz benim bunda olmadım catı muayenesi ama ilk oglumda oldum.. Ve agrıöadı 2 gu. Sonra Nisan geldi dogum badladı