birmeleginannesi_ biranne__ çoğu kişi de onu diyo onunla babys green arssinda gidip geliyorum şimdi 🥰
Yusbus birmeleginannesi_ evet gayet güzel cildi tahriş edecek katkı maddesi yok bütün tanıdıklarım kullanıyor şuana kadar kimseden şikayet gelmedi
Busestl birmeleginannesi_ ben siveno aldım temiz içerikli unibaby sarı kapakta alabilirsin bebeklere yumuşatıcı kullanılmıyor ben siveno aldım yıkadım bile miss gibi
birmeleginannesi_ Busestl bende siveno ve baby’s green arasinda gidip geliyorum hangisi olucsk bakalım 🥰
Yusbus birmeleginannesi_ bak canım bugün gratis indirimi vardı erken gidebilseydim bebekler için uygun şeyler vardı ama yetişemedim izdiham yaşanmış reyonlar bomboştu kızıma sadece toka alabildim o kadar 😂😂
birmeleginannesi_ Yusbus bende sosyal medyada gorebildim o kavgaları falan iyiki gitmemisiz valla arada kaynardik 🤭
Arenbade birmeleginannesi_ bugun geldi çok güzel kokuyor kargoda iyi paketlemis açiyim derken bıcağı dusurup ayak baş parmağımı da kestim 😂
birmeleginannesi_ Arenbade geçmiş olsun dikkat et🤭 hangi siteden aldın canım trendyolun hangi satıcısından linki varmı bende bakayım indirimli sayfaysa bakarım bende ona
birmeleginannesi_ Arenbade sağol canım değerlendirmesi falan azmış ama sağlam satıcı galiba sıkıntısız geldiğine göre
Zynp12 birmeleginannesi_ ünibaby yeni doğan deterjani ve yumuşatıcı aldım. Hiçbir yıpratma falan söz konusu degil
Arenbade birmeleginannesi_ ustunde yazıyo askım temiz içerikli oldugu hipoalerjenik hem bence denemekten zarar gelmez 😌
Zynp12 birmeleginannesi_ mühendisin oğlu sayfasına baktım içeriği temiz görünüyordu. Sizde o sayfaya bakarak karar verebilirsin.
Arenbade birmeleginannesi_ evet bende sırf resmi ve uni baby bilindik diye seçtim kokusu ve paketleme gayet iyiydi dediğim gibi denemekten zarar gelmez😂
birmeleginannesi_ Arenbade mühendisoglu incelemiş onaylamamis ama tarihine bakıyorum kaç sene oncd bencede içeriği değişmiş olabilir yani