teachervera Kızlar Ahmet Hoca şeker yüklemesi kaçıncı haftada istedi sizden bir de sadece açlığa mı bakıyor yoksa açlık tokluk mu bakıyor? Umarım yaptıran vardır. Oğlum da İstanbul da sadece açlığa bakılmıştı fenalaştım biraz 😀umarım bu kez olmaz
Birmucize teachervera 24 haftada yaptırdım ben. Önce açlık kan alıyor sonra içecek sonrada yine kan veriyorsun bir saat sonra tekrar kan veriyorsun. Benim ikinci kez yaptırdım ilk kızımda kötü olmuştum. Bunda olmadım çok kötü değildi
birkimseee teachervera yaptırdınız mi siz bende birkaç güne yaptırmak istiyorum 25 haftaya gircez inşallah aç mı gideyim yanıma yiyecek bi şeyler alayım mı bilmiyorum ilk gebeligim,
Ayseguller teachervera ahmet hocaya mı gidiyorsunuz acaba ? Memnun musunuz bir de ultrason cihazı vs nasıl . Görüntü veriyor mu
teachervera Birmucize Şansa görümcem şimdi doğuma alındı kayınvalidem gidiyor şehit dışına benim iki miniğim var bırakacak kimse yok o yüzden artık kaldı ☺️
teachervera birkimseee Aç git canım. İlk bebeğim de 28 haftalık iken yapıldı şimdi 23 üm bugün gidecektim ama kaynanam Ankara ya gitti görümcem doğuma alındı çocukları bırakacak kimsem yok diye gidemiyorum. İlk bebeğim de sadece açlık bakıldı 75 mg içtim fenalaştım bayıldım 😀ikinci de yapmadım kaçtım ama üçüncü de Ahmet Hoca istiyor Bakalım haziran sonu gideceğim kontrole 26 haftalık oluyorum. Sen aç karnına git yanına bir şeyler al istersen ben hastanede Cafe vardı oraya inmiştim
birkimseee teachervera ayy çok teskkur ederim, bende ac gideyim o halde tek sefer alıyorsa iyi kimi diyo açlık tokluk bakılıyor filan diye uzun süre aç kalmak da tansiyonu düşüruyo
teachervera birkimseee İstanbul da bana öyle bakıldı canım onda bile fenalaştım tek gitme de. Burada nasıl oluyor bilmiyorum tek seferde mi kan alınıyor üç kez mi artık onu sen diyeceksin 😀Ahmet hocaya mı takiplisn
birkimseee teachervera ona gideyim diyorum ben de çok doktor değiştirdim kimi doğru düzgün ilgilenmedi inşallah hayırlısıyla bu içime siner de ondan devam ederiz
teachervera birkimseee Bende valla çok doktor gezdim ondan iyisini görmedim Urfa da kızımı onda doğum yaptım yine ona gidiyorum riskli gebelik benim preaklamsi var ona rağmen bebeğimi onun sayesinde 37 de 3250 doğurdum.
teachervera ffiona 600 diye biliyorum bizim özel sağlık sigortası olduğu için buradan duymuştum cumartesi çalışıyor
teachervera Ayseguller Benim onda bu ikinci bebeğim doğacak. Ben çok memnunum. Urfa da çok doktor gezdim hatta en memnun kaldığım o oldu. Benim riskli gebelik normalde perinatolog takipli olmam lazım ama Ahmet hocaya gözüm kapalı güveniyorum ona gidiyorum Siverekten. Benim rahatsızlığmda normalde bebekler bir buçuk iki en fazla doğar kızım onun sayesinde 37 de 3250 doğdu. Başka doktorlar kabul etmiyor o riski almıyor. Ben hem gebelik takibi sürecinde hem ameliyat da çok memnun kaldım
teachervera Ayseguller Hatta geçen ay Diyarbakıra özelde profa gittim detaylıya on dk bakmadı bebeği renkli asla göstermediği gibi bir dünya olumsuz şeyler söyledi çok üzüldüm ağladım Ahmet Hoca çağırdı gittim kendisi yarım saat bebeğin organlarına tek tek baktım sağ olsun renkli gösterdi bebeğimi. Genelde siyah beyaz veriyor arada renkli veriyor
Ayseguller teachervera ben de normalde Diyarbakır’a gidiyorum memroiale. Ama bu seferlik urfa’da gitmek istedim ve cok ismini duydum. Memnun kalirsam devam bile edebilirim. Lotus hijyeni nasıl peki? Onceki dogum sureciniz nasıldi
teachervera Ayseguller Ben çok beğendim gayet temiz hijyenik geldi. Normalde İstanbul da idim oradaki Ultra lüks hastaneye göre bile lotus mis gibi. Ben memnunum hastaneden de doktormdan da zaten olmasam Siverekten inan gitmem o yol işkence
teachervera Ayseguller Benim ilk de sezeryan olduğu için ikinci de zorunlu sezeryan oldu preaklamsi geçirdim zaten normal olmuyor. İlk ameliyat İstanbul da oldu mesela Aylarca o ameliyat yerim acıdı kramplar. İkinci de ben 10 saat durdum taburcu oldum eve geldim bıçak acısı oluyor haliyle hastanede kalsaydım serum iğne daha rahat olurdu evde bebeğim vardı bir buçuk yaşında bakacak kimse yoktu. Tektim zaten iki çocukla temizlik yemek beş gün sonra zaten hiç ameliyat olmamış gibi idim eli kuş gibi geldi bana