Minaevra Bende 32 haftalıgım her seferinde erkek bebek görüyordum cinsiyeti belli oldu kızımız olucak ama ben hala erkek bebek görüyorum ruyamda 😂 taki iki gun onceye kadar o gunde kızımı gördüm rüyamda 😂🤦🏻♀️
Aslananne Esracekic ilk bebegimde hep erkek goruyordum erkek oldu şimdi 13 haftalik hamileyim hiç gormedim Rabbim hayırlısını versin
semazkcblc Esracekic ben 6 haftalıkken falan görmüştüm oğlum olcağını, rüyalarıma hep erkek olarak girdi öylede oldu☺️
ceco Esracekic ben doğumumu gördüm erkek bebeğimin olduğunu bir gün sonra cinsiyetini öğrendik biz şoookkk🤗
Esracekic ceco ayyy ne ilginç resmen malum oluyor bende çok etkileniyorum rüyamdan sağlıkla gelsin canım 👼
Krispiim16 Esracekic canım bende rüyamda hep kız gördüm çok bilmiş bir kız 😂😂 bir kerede doktor bak bu pipisi diyordu ve aynı rüyamdaki gibi yaşadım erkek dediler ve sonra kızım olacağını öğrendim 😂
Krispiim16 Esracekic aynen canım aşırı merak ediyorum üç ayrı doktor erkek diğip koz çıkınca biz donup kalmıştık 😂😂
Minisimveben Ben hamile oldugumu bilmeden önce bile hep kız bebek görüyordum 2 sefer dua edip yattım rüyamda göreyim diye yine kız gördüm. Ama geçen cuma doktorumuz %70 erkek dedi değişmezse erkek bebek bekliyorum yani canım 💙😍
tazeanneck Esracekic canım anne ne hissederse o olurmuş ben hamile kaldığımdan beri hep kız hissediyordum rüyamda da bi kaç kere kızım olacağını gördüm en son ki kontrolde %80 kız dedi 1 hafta sonra kontrolümüzde kesinleştireceğini söyledi bakalım ☺️
Esracekic tazeanneck ben tahmin edemiyorum erkek gibi de geliyor ağzımdan hep kızım kaçıyor rüyalarım hep kız bebek 😄 haftaya öğreneceğiz inşallah 🙏