Yasminnnnn Fatma-Zehra-gunes- Evet kadın doğum doktorunun yeşil alan açması lazım ben 18 haftalıkken yeşil alan açtırdım 20+5 haftalikti Şinasi hocaya gittim
Fatma-Zehra-gunes- Kutsal_koc Mehmet ağar a gidiyorum. Siz rutin kontrollerde memnun muydunuz Emre beyden
Kutsal_koc Fatma-Zehra-gunes- bir kere gittim açıkçası yani biraz değişik gelmişti ama rahatlatıcı konuştu iyiydi sorun yasamadim
yokusbebek Fatma-Zehra-gunes- Ben de detaylı ultrason için emre beye gittim. çokta memnun kaldım. artık kontrole de ona gideceğim.
Zezezeynep Yasminnnnn özelde ki doktor açabiliyor mu devlette detaylı için yoksa devlete mi gitmek lazım yine 🙏
Fatma-Zehra-gunes- yokusbebek ben ilk gebeliğimde Şinasi hocaya gittim çok sessizdi evet inceliyor ama konuşmuyor ısınamadım o yüzden bu sefer Emre ekmekçiye gideceğim detaylı için
Didemmma Merhaba bende ilk hamile olduğumda Mehmet agara gidiyordum şuan üçtur Emre ekmekciye gidiyorum detaylı içinde yarın gidicegim üç haftavonce randovu bulabilmistim
Fatma-Zehra-gunes- Didemmma ben ilk gebeliğimde de gittim şimdi de gidiyorum Mehmet hoca gayet sıcak stresi alıyor canım hocam 💐
Yasminnnnn Zezezeynep Bence açar ya herhangi bir kadın dogumcu yeşil alanı açtıktan sonra sen istedigin doktordan randevunu alırsın
Mem Ay bende geçenlerde meydan hastanesine gittim yaşar doktora ama nasıl girdim çıktım doktorun yanında anlamadım