Alyaninannesiiii Kizlarim benim bat 6 sizin ne zaman? Gebelik testlerinde negatif görmekten o kadar yoruldum kii.. ne zaman test yapmaya başlayacağız hadi birbirimize fikir verelim
lilyum_ Alyaninannesiiii o zaman gecikmeyi bekleyim derim. 1 hafta gecikmeden sonra test yapın en azından garanti olur var mı yok mu diye düşünmezsiniz🌸
biryildiz42 Alyaninannesiiii ben dün yaptım erken gebelik negatif ama normal olanın15 dk sonra silikti var mı yok mu bilmiyorum
dika Alyaninannesiiii canım hiç takma gerçekten ben de adetime 1 hafta kala test yaptım çıkmadı belki bozuk diye kan verdim 0 çıktı aradan 7 gün geçti adetim 3 gün geçti kan verdim pozitif oldu gebeyim şuan kendinizi üzmeyin strese katmayin bazen geç döllenme olabilir 🍀
Minikkelebegim13 Alyaninannesiiii bat 5 haziran geçen ay bir hafta gecikmem olmuştu sonra regl oldum.. Bata 6 gün kaldı akşamüzeri pembe akıntı oldu acaba regl mi olcam bilemedim ama daha 6 gün var geçen ay geç olduğu için döngüm mü normal düzenine girmeye çalışıyor anlamadım ? Yerleşme olabilir mi diye de geçiyor aklımdan ama kasık ağrımda var gibi sanki regl olcam🥺
Alyaninannesiiii lilyum_ aşkım kafam sürekli orda yaaa uyuyorum uyaniyorum elimde telefon tarih sayiyorum☺️
Alyaninannesiiii biryildiz42 allah allah kuzum normalde kaset testi yaniltabiliyor erken gebelikte adi ustunde daha erken cikariyor sonuc die biliyorum ama
Hasret18ayaz Benim bat kaç bilmiyorum ama 20 gün gecikemmvar yani Mayıs’ta hiç adrt olmadım sat 10 Nisan 
Alyaninannesiiii Hasret18ayaz ayyy kuzummm görülüyor cok net insallah kaninda da cikar hamileligin verdinmi kan
Hasret18ayaz dika evet bende c tesi vermiştim 3 çıkmıştı bugün 3.9 çıktı bakalım umarım sağlıkla gelir
dika Hasret18ayaz az artmış sanki değeriniz 2 günde 2 katı artması gerek gün içinde ceviz yiyin ıspanak yiyin ve haşlanmış yumurta değeriniz inşAllah düzenli yükselir,
Hasret18ayaz dika doktora bunu bende sordum o 3 değil 3 ten küçüktür dedi yani negatifmis cumartesi dedi ama <3 yazıyor sonuçta