Buket1302 Kizlar 25. Haftamdayim canim cok cips yemek istiyor fakat esim kiziyor internette de zararli diyor hic yiyen oldu mu korkuyorum yemeye ama canim da cok istiyor kararsizim 🤷♀️🤷♀️
Buket1302 Buket1302 gayesblog hahah bende yemek istiyorum ama doktoruma da sormadim iyi diyen yok zaten ama kararsiz kaliyorum ya bisey olursa diye vicdan yapiyorum 😂
Melis_kykk Buket1302 ben zaten bir paket yiyordum zaten hergun yemiyorsunki bir zararı olmaz sanmiyorum😀
Lenay223 Buket1302 tabağına paketin yarısını koyup yiyebilirsin hem gözün doyuyor hemde paketi eline alınca bitirmeden bırakmıyoruz😅
Buket1302 Lenay223 ya yedigimde direk paketi yerim vaska yemem hevesim gitsin ama korkuyorum bsey olursa diye 😂
UmayAsya Buket1302 1 2 tane yiyin her şeyin fazlası zarar içinde çin tuzu olduğu için bebeğe zararlı o yüzden onerilmiyor
Lenay223 Buket1302 maalesef kendimi tutamayıp ben çok yedim bişey olmadı şükür ama fazla kilo aldım 🥹
biryildiz42 Buket1302 ben cips bağımlısıyımdır gebelikte de sürekli yedim doktorum da az ye diyordu yedikten sonra yoğurt süt bol su içiyordum 😂😂
MucizeAnnesii Buket1302 daha dün yedim 😂 kilo sorununuz yoksa yeyin bence . Ona kalırsa herşey gdo lütfen zararlı .
Zynp12 Buket1302 abartmadan aşırıya kaçmadan yiyebilirsin canm canın çok çekiyorsa 1 paket yemek yerine nefsini kıracak şekilde yiyebilirsin evet zararlı şeyler ama insanız yani ❣️
ZeynepDuru17 Buket1302 bitane yedim oda eşim almış görünce canım çeker gibi oldu ama ne kola ne başka türlü abur cubur yemedim gazlı şeyler vs uzak durdum
Lalemmm12 Buket1302 noodle makarna yedim sorun çıkmadı eşim kızıyor ama canım çekiyor napabilirim ketcapta soğan halkası ile yedim yiyorum 35 haftalığım şuan
Aylaa123 Buket1302 ayy benim en sevdiğim abur cubur cips başka hiç bişey sevmiyorum ama yiyorum yani hamile olmadanda cipsin zararı var abartılmadığı sürece sorun yok fazla yersek zaten bize kilo yapıyor