Sibelella Birizmirlianne-14 valla şuan 36 haftaligim erkeği kızı yok vakti gelen doğuyor acil yatis verildi şimdi.Kontrole gelmiştik
34busra Birizmirlianne-14 32+3 olduk ama hala çanta hazırlamadım ağırlaştım agırlasmadan hazırlayın derim 😅
Bebekayik Birizmirlianne-14 bence 30a kadar hazırlanmalı ben 30da hazırlıcam dedim yapmadım o haftalarda bana bi uyku bastırdı neredeyse tüm gün uyuyodum kafamı kaldıramıyodum yataktan şimdi 34 haftadayım anca hazırladım çantamı hatta bi kaç eksik şeylerde var tam anlamıyla hazırlayıp kapatamadım bir sürü de eksik çıktı hazırlamaya başlayınca hemde yıka ütüle ayır derkende çok yorucu oluyo ben kıyafetlerin yarısını 1 gün diğer yarısını başka gün ütüledim keşke 25. Haftada hazırlasaydım rahat hareket edebiliyoken diyorum hep
hasret1922 Birizmirlianne-14 ayni benimd ekizim 37 de dogmustu simdi bizde erkek bekliyiruz 36+6 dayiz ben 29 gibi yikadim 31 de utuledim yerlestirdim zorlanmadan haledeyim dedim iyiki yapmisim eksikler oluyor ekliyorum zor laniyorum baya da ev isleri bitmiyor zaten haledin kurtulun kafa rahat ayri paketleyince toz falan olmuyor
Zynp12 Birizmirlianne-14 31. Haftada yıkadım o ara eksiklerimi de tamamladim şimdi 33. Haftadayiz dün utuledim yerleştirdim organizerlerimi bekliyorum ama çantaya koyup Agzini kapattım ne olur ne olmaz ❣️
yzcdlr3 Birizmirlianne-14 Benimde oğlum 37+4te doğdu kızı erkeği yok bence bebişler ne zaman gelmek isterse ozaman geliyor🙂❤️ hazırlayın bence kenarda dursun
Ozlemtna Bende 33 haftada daha bugün hazırladım artık içim rahat acil bisey olursa diye kızım 39+5 de doğmuştu bakalim oğlum ne zaman gelecek🥰
Dilan3462 Birizmirlianne-14 bizde 30+6 hala çalışıyoruz . Eksikker al al bitmiyor kurbanda herşeyi hazırlayıp kızımı beklicem artık temizliğimi dondurucu işlerimi sona bırakacağım. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🙏🧿
Satisati Bol bol zıbın alın bazı bebebisler kakasını dışına çıkartabiliyor ihtiyaç duyuluyor fazla zibina
Aleve 29 a girdim erkek olacak ama , bende hazırladım hastane çantasını, nolur nolmaz diye hastaneye gidicek herşeyi yıkadım utuledim koydum ama diğer kıyafetleri daha yikamwdim sadece onları 32 de başlarım diye dusunuyorm
Minikannsi Birizmirlianne-14 ben 30dan sonra zorlandım annem olmasaydı hiç bı şey yapamazmisim çantayı hazırlayın bence kenarda dursun
Mervekesenyzc11 Birizmirlianne-14 bence yavaş yavaş hazırlamalısınız hazırda bekler kafanız rahat olur ayrıca bende ilk oğlumu 37 +0 da doğum yaptım şuanda ikinci oğluma hamileyim 38+9 hala gelmedi 30 haftalıkken doğum çantasını hazırlamıştım
Asill22 36 haftalık hamileyim hala hazır değil ama her şeyi yıkadım ütüledim sadece yerleştirmek kaldı ve kendime birkaç parça iç çamaşırı alıcam onlar kaldı
1prensesannesi__ Birizmirlianne-14 şu an 29+5iz sifonyer alicam oluma ablasi ile ayni odayi paylascagi için oda yeteri kadar dolu yeniden dolap alip dizayn edemedim sifonyerimiz gelince kiyafet olarak bi kac eksigimiz kaliyo kendime alisveris yapicam esim ay basi maas aliyo bayramdan önce bu alisverisleri halledince minigimin kiyafetlerini yikayip ütüleyip yerlestirip o zaman cantamizi hazirlamayi dusunuyorum tahminen 32. Haftaya kalmaz gibi kalsa da 32 33. Haftalarda hazir etmis olurum yeteri bi zaman doktor kontrolumuz de var doktorum da sorun yok iyi gidiyosunuz derse daha cok zamanimiz var 😃😃
Mervepera Birizmirlianne-14 31 5 haftamdayım bugun bitti sadece terlik koyacağım içine İlk kızım 37 de geldi benim de yaptım dursun kafam rahat ☺️