Ankrli6 birmucize1 bennnn💜 35+1 im doktorum 20 hazırana gün verdi içim de korku , heyecan her şey var sağ salim alalım insallah
birmucize1 Ankrli6 ayy bende oyle korkuyla karisik bi heycan tuttu icimi saglikla gelsin miniklerimiz 🩵
Mrssmugee birmucize1 ben normal çok istiyorum 2. Bebeğim ama malesef dönmüyor doktorum 20 alalım dedi dedim hayırrr 22 😂😂 ikizler olmasını istemeyen manyak bir anne ben yoksa aynı güne denk gelicekmişiz 😂😂
birmucize1 Mrssmugee kiz deme oyle 😂😂😂 bende ikizlerim 19 haziranda benim dogum gunum 😂 20 haziranda oglumun olcak insallah 🩵
GuzelMelegimm birmucize1 azıcık daha ertelesen de Yengeç burcu olsa olur mu 😊 ikizler çok sıkıntılı bi burç. Yengeçler çok uyumlu 🤣
BuseBora birmucize1 keşke benimde günüm belli olsa haftamız aynı imiş artık o kadar cıksa keşke diyorum ki içimden hayırla kavuşun bebeğinize
birmucize1 BuseBora normal dogummu bekliyorsunuz 🥹 Rabbim yardimcimiz olsun gercekten son zamanlar cok zor olmaya basladi
Ankrli6 birmucize1 aminnn canim benim çok kolay dogumlarimiz olsun sağ salim alalım bebislerimizi inşallah 💜 bizde buraya yazabilelim doğurduk diye ☺️
Mrssmugee birmucize1 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️❤️❤️ kadının ikizlerimi bilmiyorum da erkeğin fena 😂😂😂