birmucize1 Evet kizlar bebisimiz Allahin izniyle 20 haziranda geliyor 🥹 suan tam 34 haftaligiz. Varmi bizimle ayni gun bebisine kavusacak olan arkadaslarim ? 🥹🩵
Gokyuzum_g0730 birmucize1 Biz de 35+4 düz yine 20 haziran verdi size mi erken verdi bize mi geç verdi her doktor farklı demek hayırlısı olsun bu arada ki 1 hafta önde gidiyoruz biz
izobellaaa-_- 14 dedi ama ben istemiyorum bayramdan önce herkes işini gücünü bana göre ayarlardı eşim annem falan 38+2 olacağım 14 haziranda ama ben bayramdan sonra istiyorum 😢
birmucize1 izobellaaa-_- bende keske bayramdan once alsa dedim 🥹 hayirlisi olsun saglikla gelsin insallab 🩵
Peliinnnni Gokyuzum_g0730 ilk gebelikle ikinci gebelik değişiyor sanırım İlkler için 39 hafta isteğe bağlı sez heralde
birmucize1 Gokyuzum_g0730 bizde 2 hafta ondeyiz ultrason 36 ile uyumlu bu sebepten o tarihi verdi bide biraz suyumuz fazla 🥹 saglikla gelsinler insalah
karakayahavva00 birmucize1 bende 35+1 olacağım yarın kontrole gideceğim gün verir mı acaba? Devlet hastanesi takipliyim. İkinci sezeryan olacak.
birmucize1 karakayahavva00 verirler tabiki haftaniz yakin bide ikinciymis 🩵 Saglikla Kucaginiza Alin insalah