@“Jena”#p32711734bwnde kg hamile kaldım tşk ederim muzu bu güne kadar taş catlasa 2 defa yemisimdir. Oda küçük bı parca çok canm çektiği için ara öğünde yanına kefir veya sütle. Ama diyetisyen Dr çok önermiyor tabi mevsim meyvelerinden kışın portakal da yedim yeşil elmada yedim. Bu zamanlarda erik,kiraz, Malta eriği,şeftali bunlar tüketiyorum. Denge tabağı meyveyi tek tukwtmiyeceksin 1 orta boy meyve yediysen yanına süt ,kefir, yada kuruyemisi kavrulmus değil çiğden yiceksin. 3 ana 3 ara öğün yapıyorum ben sabah 9.30 da kahvaltim var kahvaltıda peynir, zeytin, salatalık, domates yeşillik, yumurta işte yada domates ve biberli bı menemene çeviriyorum arada,arada kahvaltı salatası hazırlıyorum sıkılmayayım diye, 11.30 ara öğünum var genelde meyveleri ya sabah ara ogununde yada ikindi ara öğünde tüketiyorum meyve yediğim zaman dedigim gibi yanına ya sade kefir ya süt ,yada sade soda,öğlen yemeğim saat 13.30 da onda da genelde salata,çorba, yoğurt ne varsa yada varsa tavuk ekliyorum yada yeşil mercimekli yapıyorum salatayı yanına yoğurt ve 2 dilim ekmek, 4 de bı ara öğünum var onda da arada tüm kahvesi kuru yemiş, yada öğlen meyve tuketmediysem meyve o sana bağlı işte, akşam yemeği 7.30 en geç 8 de oda yemeğe ne yaptıysam pirinç,makarna,falan haricinde bı iki kere makarna yemisimdir oda 4 kaşığı geçmeyecek şekilde ekmek tukwtmiyeceksin eğer yersen,yanına salata çorba, ayran o şekilde