Sultanholatt Hey_makaron geçen hafta salı doğum yaptım Eve geldiğimde 3 kilo gitmişti şuan 8 gün oldu doğum yapali 7 kilo gitmiş ama süt olsun diye fazla fazla yiyorum
BabyAta Hey_makaron ilk 15 gün hamile kaldığım kilonun 3 kilo altına düştüm. 59la hamile kalmıştım 65le doğum yaptım. Suan 56
Hey_makaron Daisyy000 yaş baya az gitmiş suyuydu plesantaydi derken baya gidiyor diyorlar ama sizde öyle olmamış 🙄🙄
BabyAta Hey_makaron evet bende böyle tahmin etmiyordum ama ben bir ay erken doğum yaptım onunda etkisi vardır son ayimi göremedim en çok son ay kilo aliniyor diyorlardı
Myrtle Hey_makaron dogumdan 2 gun sonra eve geldigimde 5 kilo gitmisti. 65ten 60 oldum. 20ci gundeyim 55. 5 kilo kaldi gider insallah
Myrtle Hey_makaron korse taktim ilk gunler hep, bir de istahim kesildi yemegi az yiyorum. Emzirenlerde istah artar derler bende azaldi 🤔
Deletedmom_115 Hey_makaron biraz yapı ile alakası var tabi ama ben sezaryen sonrasında korseli tayt giydim bacaklarım da inceltsin istedim basenlerim olmuştu gebelikte ve tam 20 gün sonra eski bedenim eski kiloma dönmüştüm
Fatimecansu79 Hey_makaron bende emzirerek gitti 4 aylıktı bebişim ben inceciktim zaten normslde de zayıfım
Deletedmom_115 Hey_makaron resmî yok ama Trendyol vs her yerde doğum sonrası toparlyıcı yüksek bel tayt diye girin bulursunuz
ASE6154 Hey_makaron evet canım ben zaten zayıfım normaldede çok kilo alamıyorum istesem bile olmuyor 😊
Suhedaklync61 Hey_makaron şuan 31 günlükten sesleniyorum 10kg gitti. 84 ile hamile kalmıştım 105 ile doğuma gitmiştim
Hey_makaron Suhedaklync61 gayet iyi durumdasınız bence , emzirincede verilir diyorlar emziriyorsanız birazda öyle verirsiniz eski kilonuza dönersiniz🌸