48lipastelboya Gulll00 benim özellikle yiyip dikkat ettiklerim kaşar, muz ( ve her çeşit meyve), kuruyemiş ( özellikle çekirdekli kuru siyah üzüm ve dut kurusu), granola ve nesquik süt ile, tahin pekmez
Sudelina2 Gulll00 yarın doktora gidicem 32 haftalığım yarın öğrenicem kilo boyunu ama ben gün içinde mutlaka bir muz bir bardak kefir ve bir avuç çiğ kuruyemiş yiyorum eğer yarın kilosu gayet yerinde derse sizede belirtiyim çünkü gün içinde düzgün beslenmiyorum sadece bunları yemeye dikkat ediyorum 🤍
Dlntkesn Gulll00 hayır zararlı değil doktorum yiyebilirsin dedi hatta içinde çinko varmış o iyi geliyormuş bebeğe
Busra19s Gulll00 ben haslamadan yiyemiyorum ya sert geliyor sanki haşlayıp yogurtluyorum biraz tuz gayet güzel oluyor
Damlaozzz Gulll00 En çok yediklerim yulaf ezmesi muz yoğurt avokado tahin pekmez kefir ve kurubaklagiller
Zeynt _Daydreamer_89 mayonez yenmemeli diye biliyorum çiğ yumurtadan yapılıyor çünkü bebeğe zarar verebilir dikkatli olmanızı öneririm
Ayseclik Muz haşlanmış yumurta özellikle her sabah sütle birlikte ceviz şuan aklıma gelen en etkili şeyler bunlar