Ezel16 mervemurat16 İkizler burcuyum kararsızlık ve duygu değişimleri 🤣 5 dkk önce ağlayıp 5 dkk sonra gülmek gibi 🙊🤣
1prensesannesi__ mervemurat16 🦁aslan burcuyum en belirgin ozelligim de biseyin hep en iyisini yapmam gerek kimseden asagi kalmamaliyim hissi beni cok yoruyo 😂
Rabiul Pamuk gayesblog Esmeh Sumisali_ Mer3459 elifozkann Bsrrgl Damlaozzz Hayatımda ilk defa bu kadar çok başakla bir aradayım tam kafayı yemedik ortam çok iyi 😆 Doğum gününüz ne zaman 😎
Ezel16 nilmom55 Evet ya bence zor burçların arasına ilk 3 e girer 🤣 Zorlar ama çok duygusallar ve çok minnoş kalpleri var 🥹🥹🥹🥹 Kurban olurum bize 🤣
elifdiyorkii mervemurat16 terazi burcuyum çevrede söylenenin aksine çok dengeliyim ki zaten terazi burçları aslında dengelidir🤣 bir de inatçılık ve seçicilik huyum var haksızlığa asla tahammülüm yok
Tutaste_ mervemurat16 ikizler burcunun aksina herşeyi insanların yuzune söylerim ben iyi veya kötü hic taşımıyorum ikizleri tam 21 haziran yengec yukselen terazi karışık biseyim 😀😀😀
Rabiul mervemurat16 Başak burcuyum , düzenim olmazsa tribe giriyorum. Düşmana ihtiyacım yok kendi kendime kafamda yazıp çiziyorum. 🤫