Rara eminegizem ben de yayım şu umursamazlık bana niye yüklenmemiş anlamıyorum her şeyi takıyorum 😂 fazla düşünmekten migrenim çıktı resmen sanırım yükselenim akrep diye içimde bir çatışma var
Annesinin1tanesi Alpmom__ eminegizem ayy eşim balık ben kova en uyumsz iki burç asla bir araya gelmemeli ama aşk işte 😂😂
Sumisali_ mervemurat16 başak burcuyum.Aşırı derece düzen takıntım var ve birşey olması gerekiyor ise asla beklememeli o anda olmalı.🤦
mervemurat16 Sumisali_ eşim öyle benim herşeyi düzenli olacak çamaşırları bile düz katlanmalı ters koyamıyor asla
Rabiul Pamuk gayesblog Esmeh Sumisali_ Mer3459 elifozkann Bsrrgl Damlaozzz Hayatımda ilk defa bu kadar çok başakla bir aradayım tam kafayı yemedik ortam çok iyi 😆 Doğum gününüz ne zaman 😎
Aysennn1608 mervemurat16 Aslan burcuyum, hangisi en baskını bilemedim hepsini taşıyorum 😂 ama en belirgini hırslı ve kıskanç olmam sanırım 😂
Cemre44 biranne__ annem koç en belirgin özelliğiniz bence kendi doğrunuzdan asla vazgeçmeyip karşı tarafa kafayı yedirtmeniz :) şaka bi yana. Koç burcu lider karakterli,sinirli,fevri :)
BirAskMasali1323 biranne__ Eşim koç burcu dediği dedik birşeyi kafaya koydumu sülaleside gelse vazgectiremezsin kararından..benimki benim hep en doğruyu en iyiyi ben bilirim..Sinir konusuna gelirsek aniden parlar ama hemen pişman olur
BirAskMasali1323 Maviniz Benimde nasip olursa kızım terazi olucak başka ne özellikleri vardır terazilerin🥰
Bsrrgl mervemurat16 ♍ başak burcu yum . Genelde biz haklıyız , düzen temizlik takıntı anahtar kelimeleri de bize ait olabilir😌😅🍒