Busra_27_34_ Melosunannesii ay tam istediğim gibi masaAllah Allah bağışlasın ❤️bir oğlanla anca baş edebilirim diyorum 😁bir kız bir erkek zor mu anlasmalari nasıl acaba 😊
Melosunannesii Busra_27_34_ yoo çoğunlukla iki oğlana kıyasla daha iyi gibi öyle abartı kavgalari yok kızım 2 buçuk oğlum 6 yaşında bı sıkıntı yaşamadım
Busra_27_34_ Mom_boy ay ilk heyecan ❤️sağlıcakla gelsin bebiş hazırlıklar bitmiştir şimdi sıra bebiste 😊
Busra_27_34_ Arascancan ay gün alınmış masaAllah sağlıcakla gelsin heyecanli günler ❤️sağlıcakla gelsin
Busra_27_34_ biranne__ masaAllah sağlıcakla gelsin bebiş ❤️ hazırlıklar ne durum da ilk olunca insanın herşeyi alası geliypr 😁😊
yokusbebek 61fragnat Kötü bir şey soylenmemiş. Sorulan soruya göre cevap vermiş hanımefendi. Siz fazla alingansiniz bence 🙄
61fragnat yokusbebek alınganlıkla ilgisi yok hanımefendi . Hamileyiz ve etkileniyoruz . Sırf bunları görmemek için hassas içerikleri gizledim . Böyle şeyleri görünce etkileniyor ve korkuyoruz . Bilmem anlatabildim mi
biranne__ Busra_27_34_ Amin canım hazırlıklar çoktan tamamlandı diyebilirim daha bir eksiği kalmadı 😊😊
Busra_27_34_ gokkusagiii ya Allah bağışlasın sağlıcakla gelsin paşa ❤️galiba bu sene erkek senesi 😁geneli erkek
gokkusagiii Arascancan sezeryan için günü kaçıncı haftada veriyor doktorlar. Benimki zorunlu sezeryan 38.haftada olucak büyük ihtimalle.
Busra_27_34_ biranne__ en iyisi bence insan son haftalar dinlenmek istiyor bizde de bitti sayılır ufak tefek şeyler kaldı sıra hastane çantası ❤️
glsahbaydemir Busra_27_34_ 24+3 haftalık 3. gebelik 🙂 2 kızım var 3 buçuk ve 5 yaşında bu bebişimde kız nasipse 🌸
Busra_27_34_ glsahbaydemir prensesler sarıyor etrafını 😍 masaAllah sağlıcakla gelsin Allah bağışlasın 🥰
beyazkalp Busra_27_34_ düne kadar çantanın ağzı açıktı bugün kapatmak nasip oldu çok şükür şimdi günümün gelmesini bekliyorum yarın tamamen kesinleşecek 👶🏻😍