38songul Nisaiste o doğum sancısnın yanında kesi ve dikiş bana hiç gelmişti hissetmedim bile bebek çıkınca öyle rahatlıyor ki insan onu hissetmiyor bile ben de öyle olmuştu
Nisaiste 38songul herkes öyle diyo aslında ama bilmiyorum bi yandan bebeğim hep bende kalsın çıkmasın istiyorum bi yandan herkes doğuruyo tek sen değil diyip kendime gaz veriyorum değişik bi hale girdim 😅
38songul Nisaiste hiç korkma Allahm yardım eder inşallah benimde 2. Gebeliğim korkuyor musun dersen evet korkuyorum doğumdan o ağrıdan ama Allah büyük sağlıklıca alalım kucağımıza inşallah canım
06Pembemavi80 Bir_tirtilannesii kiz bu dikişleri nasıl hissetmedim çektirme oluyor sadece dedinya. Bende iki doğum yaptım ama fena yani surekli ay ay çok acıyor diye diye zor bitirdim çok acıyor niye öyle oluyor İğne de yapıyorlar diye biliyorum acele ettiklerinden mi uyusmuyor ki
Bir_tirtilannesii 06Pembemavi80 bilmiyorum canım ama ben pek hissetmedim. Kişiden kişiyede değişebilir bu acı durumu. Sinek ısırığı tarzinda hissettim ben bide çekistirme olarak hissettim canım