Fatmanur12345 MelodyFairy insallah vardır canım pazartesi kan vermeye gidicez biraz daha beklemek istiyorum olursa ilk olucak insallah vardır rabbim sanada nasip eder insallah sende güzel haberlerini verirsin bizlere
Fatmanur12345 busrax_ insallah vardır canım pazartesi kan vermeye gideceğiz dualarınızı eksik etmeyin bizlerden Bahadır bekliyoruz ve olmuyordu insallah olmuştur
Fatmanur12345 Ayden6 insallah vardır ya olursa ilk olucak baya heyecanlandım insallah hayal kırıklığına uğramam rabbim Sizede nasip eder insallah en kısa zamanda🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Siyahzadee MelodyFairy ama bekleyince oluyor canım tetin üzerinde zaten 2 3 dj bekleyin diyor en fazla beş dk sonrasi dikkate alınmamalj yada yeniden test yapilmali
MelodyFairy Siyahzadee testin içi sarı olur em kötü canım çizgileri etkilemez 2 buçuk senedir test yapıyorum 😀 Hiç çok batırınca 2. Çizgi çıkmadı
imcakir Fatmanur12345 benim arkadaşım bundan daha silikti ve şu an hamile. Erken olduğu için hafif silik ama negatifte yanılma payı varmış pozitifte yok yani hayırlı olsun 😇
muzeyyenkomurkara Fatmanur12345 benim de bu şekildeydi ve görür görmez kan verdim 490 ile öğrendim var sizde bu gün kan verin derim
Fatmanur12345 muzeyyenkomurkara ben Ankara’ya gelin geldim geldim derken eşim burda görev yapıyor bir yıldır burdayım ama dışarı sadece bir kaç defa çıktım hiç biyeri bilmiyorum
busratekabaci Kızlar az önce bende yaptım test adetime daha 3 gün var erken gebelik testi yaptım ama çok belli belirsiz var gibi acaba ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum ama iyice dibine girince belli oluyor gibi
Fatmanur12345 busratekabaci ben yarına randevu bulursam hastaneye gidicem kan veririm sende git istersen insallah isteyen hepimizde vardır