Kayalp nur-2706 bende baştan beri takipliyim.ama sanki her aradığımda doktorunuz kim diyor zaten cok az gidiyorum doktora ben ve hep de ona gittim bu 4.gitmem olcak ve 3 bin dedi fiyata
Emine_Kaplan sibelasy Denizli cerrahi hastanesi Özlem yavuzere gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili çok tatlı biri üstelik bir sorun olduğunda takibini çok iyi yapıyor arayıp soruyor ve detaylı bilgilendirme yapıyor
ArzuZ Ftmeee benimki de aynı şu an ama temmuzda zam gelecek diyorlardı hastaneden değişebilir belki hastane fiyatı
Nezahatozen emelldemir muhammed beyin dogum ücreti 20ydi 1 temmuzda zam gelecekti bilmiyorum kac oldu
Lutfiye20 Nezahatozen biz gittik görüştük temmuzda 25 bin olacak dediler şu an 20 bin dedi benim doğum ağustosta
Dlk38 Hatice-20 siz doğum yaptınız mı eşimiz yanımızda kalabiliyor mu acaba özel oda olunca bilginiz var mı
Hatice-20 Dlk38 daha onceki dogumumu orda yapmistim.annem kaldi yanimda ama esimde gelip.gidiyordu surekli sorun olmuyordu
Leylaaaaa Denizlideyim 31+4 teyim, özel saglik hastanesinde Şengül hanıma gidiyorum, 4.5 yıl önce de aynı doktorda doğum yaptım