Lutfiye20 Mminikmucizemm tüp Bebek tedavisi gördüğum Zaman ona gidiyordum biraz yüksek muayene ücreti Yunus beyin bide fazla yoğun
Mminikmucizemm Lutfiye20 bende tüp bebekten dolayı takip edip ediyorum değiştirmedim bu konuda da çok kararsızım doğum ücretlerini araştırıp ona göre yol cizerim
Egemoms1303 sibelasy denizlideyim 5 ay önce doğum yaptım 🥰 Özel Egekent Hastanesi Habibe Radiye Akgün Çok tatlı çok ilgili bir doktor 🤗 tavsiye ediyorum
Baysalcennet Egemoms1303 Ben de bir çok doktor denedim ama galiba pine rabia hanıma gidicem dopumunız sezeryan mı normal mi hastane ortaöı hemşireleri nasıldı ben 33 haftadayım artik sabitlemem lazım
Egemoms1303 Baysalcennet Ocakta 15 bindi şuan bilmiyorum ama ben çok memnun kaldım. Hemşireler sürekli geldiler sordular çağırınca hemen yardımcı oldular 🥰 Ayrıca her gün bir hastane görevlisi ordan memnun olup olmadığımızı ve eksik bir şey var mı diye soruyordu benim çok hoşuma gitmişti 🤗
Aysenurhonluk Bende denizlideyim Deva Hazar a gidiyorum ilk gebeliği m’de de ona gittim çok tatlı dilli ilgili biri gece yarısı da aradan açıp cevap verir herşeye
umutsmom20 nur-2706 özel sağlıkta Tülay akça doktorumuz, açıkçası araştırmadım doğum anında tanıştık ve kendisine tecrübesine ilgisine hayran olduk ve onunla devam ediyoruz😊
Mercimekannesi45 nur-2706 ben Manisa Alaşehir den Çağrı beye geliyorum riskli gebeliğim iyiki denk geldik çağrı beyle
nur-2706 Mercimekannesi45 evet bende aynı şeyi düşünüyorum. Benimde riskli gebeliğim var . Kavuşmamıza 7 gün kaldı ee tabi kendi doğmak isterse belki daha yakın :)
Hatice-20 Bende özel saglik nihat gul takipliyim.ama dpgum.ucretleri sebebiyle.unuversitede dogum yapmayi dusunuyorun.unuversitede doktor önerileroniz varmi acaba
Lutfiye20 Hatice-20 odak hastanesi Muhammet beyi de tercih edebilirsiniz ben çok memnun kaldım ilk doğumumda sanırım yine onda yapacağım doğumu
Aysenurhonluk Lutfiye20 evet denipolde olursa 20 -25 özel sağlık olursa 30-35 arası değişiyo sezeryan
Mercimekannesi45 nur-2706 hadi inşallah rabbim sagsalim kavuştursun bizim 115 günümüz var nasip bakalim