_725gm Esra1999 kime alabiliyorsan ona al canım zaten yerlerinde asistanlari oluyor çok fark etmiyor eğer bir sorun görülürse perinatolojiye yönlendirir duruma göre
Msydn6 Esra1999 Demet Acar ve Alper Türkoğlu çok iyiler ben memnunum fırsat buldukça randevu almaya çalışıyorum denk gelirseniz alın
prens_prenses_annesi monica50 suan tutuklandilar ki kimsenin suan boyle bisy ypmaya bu gundemde g*tu yemz yani yoksa coktn o hastaneyide kapatmislardi
Esra1999 monica50 artık neye kime güveneceğimize şaşırdık Şuan 30+3 olduk doğuma az kaldı ve nereye gidiceğimi ne yapacağımı şaşırdım hastaneye doktora güven kalmadı
monica50 prens_prenses_annesi direkt hastane yapmıyor ki çalışanlar yapıyor. devlet hastanelerinde de olanlar varmış devlete laf gelmesin diye üstünü kapattılar belki de hala çalışıyorlar bilemeyiz ben güvenemiyorum
Esra1999 prens_prenses_annesi Allah hepimizin yardımcısı olsun valla en son leğen alıp evde doğurucam😂😂
prens_prenses_annesi monica50 ozmn napalim bacim evdemi dogralim suan hic bi hastane temiz dgil adini cikarmiyolar okdr sn suangttin hastaneden eminmisin boyle bisy olmadindan hyr