Mozi1605 ikizcanlar_47 inşallah canım beta düşmüştü biraz yükselirmi yine acaba senin nasıl olmuştu ?
Mozi1605 Meltem-sengul1 eve taburcu oldum kanamam durdu şükür beta kontrolü yapıcaz cumartesi günü tekrar kan vericem en son 5636 idi inşallah yükselir cumartesiye kadar
Zynp12 Mozi1605 Çok zor canım. Ama diğer bebeğin için dirayetli olman lazım üzülme demiyecwm uzulmeyecek.birsey değil ama stres ve üzüntü yapmaman lazım sen iyi ilki bebeğinde iyi olsun 🤲🏻 İnşallah sağlıkla kucağına al ,❣️
Mozi1605 Zynp12 yok vallahi dirayetli olmaya çalışıyorum rabbim bebeğimi bana bağışlasın hayırla sağlıkla baska bişey istemiyorum
Mozi1605 ikizcanlar_47 canım ikizden birini kaybedince düşen beta tekrar ne zamana yükseldi senin hatırlıomusun ?
ikizcanlar_47 Mozi1605 haftası büyük olduğu için beta baktırmadık çünkü diğer bebeğimin kalbi atıyordu büyüyordu
Mozi1605 Basak evet canm anca dönüş yapabiliyorum çok zor günler geçirdim gakat hamd olsn diğer bebeğim benimle bugün kese kontrolüm yapıldı şükür yolunda hersey kanamam durdu çok şükür 🥰
Basak Mozi1605 oyyyyy nasıl aklımdaydıııın çok mutlu olduuummm Rabbim kucağına almanı nasip etsin sağlıkla inşallah :) ne kadarlık oldun ve kalp atışını ne zaman duyacaksın
gokyuzu777 Mozi1605 cok sukur canım aklım hep sendeydi varya dualarımdasınn bende pozitif aldımmm cok şükür
Mozi1605 Basak allah razı olsun başağım aminn aminnnn rabbim hayırla sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ❤️
Mozi1605 gokyuzu777 ayy çok sevindim canımmmm rabbim hepimizin çabalarını boşa çıkarmasın kucağımızı doldursunn🥰🥰🥰
Tugcebngl Mozi1605 bende birini 7 buçuk haftalıkken kaybetmiştim çok üzücü biliyorum ama diğer bebeğin için güçlü olmak zorundasın dualarım seninle
Mozi1605 Tugcebngl evet canım rabbim onu bağışlasın senin nasıl peki diğer bebeğin iyi durumdadır inşallah ?
Mozi1605 Tugcebngl ayy çok sevındım canım sana ozaman hemen bi iki soru sorsam benim hala kahverengi akıntılarım devam edıo doktor bişey olmaz dedi ama korkuyorum ben ya