xhbgns Mira_ll13 Diyetisyen olmadan doğumdan sonra ilk 10 gün çok iyi kilo verdim +5 ile doğuma girdim 10 gün sonra -15 olmuştu ama şu an emzirme dönemi yoğunluğundan -15 kalmadı tabii -10 seyrinde doğum kiloma göre bu arada bir ara diyete başladım ama yapamadım saldım 🫠 tekrar deneyeceğim bu arada ben kendi diyet programımı kendim ayarlıyorum çok uzun yıllar dikkat ederek beslendiğim için ona geri dönüyorum
asennaa Ben 71le hamile kaldım, 85le doğum yaptım. Doğumdan sonraki hafta 7-8 kg kadar gitti, şu an 2 ay oldu 69a düştüm diyetisyensiz
Adilee asivemavii_07 ayy bende 82 ile hamile kaldım. şu an 87.7 kiloyum. 35 haftalığım daha 5 haftam var. inşallah çok kilo almam ve doğumdan sonra da sizin gibi verebilirim. en ideal kilom 70 çünkü benimde.
asennaa Adilee açıkçası emzirmeyle baya bir gitti, yediklerime ekstra dikkat etmedim ve oğlumu bebek arabasına koyup yürüyüşe çıkıyorum sürekli, uzun uzun yürüyorum hareketi de ordan sağlıyorum
Hayriye32 2.Doğumda da aynı şekilde veriliyor mu bende 2.hamileyim çok korkuyorum kalır diye ilkinde kolayca vermiştim
MucizeAnnesii Hayriye32 bende siizn gibi 2. Ye hamileyim birinci de 59 ile doğuma gittim 6 kilo almıştım . Bunda da yine aynı kilodayım . Sanki alacak gibi hissediyorum.
Adilee asivemavii_07 ben ilk 6 ay bodoslama girdim hamileliğe ama sonra şeker çıkınca mecbur yediklerime dikkat ettim ve 1.5 kilo verdim. Ve kilo vermeye devam ediyorum ki bebisim de kilo alıyor maşallah.
rabiabora ilk gebeligimde 62kiloyla dogurdum oglum 7aylik dogdu sonra eski kiloma dondum 50civariydim ama bu gebekigimde aldim kilo bel incecik basen kalca goyuslerim buyudu benim suan bir aylik gebeyim oglumda hic kilo almadim karnim tek wardi oda 6aylikti cikti belirginligi eski fitligimi yasiyorum 😂😂kilo almak istiyorum tabikide cok zayiflik war bende
Ebru123aslan Kızlarr lütfen her gören cevap versin bana lütfen Belik sizinde yada cevrenizdekilerinde başına gelmiştir 25+4 de doğum yaptım Şuanda 30+1 günlük oldu çok şükür Hala küveste sağlığı yerinde ama akçiğerleri birden kötü oldu çünkü entübe makınasına bağlı yanı solunum sıkıntısı yaşıyor kendi nefes alamıyor ondan o makinaya bağlı nefes almasını sağlıyor bebeğime o makinada uzum süre bebeğe bağlı olduğu zaman akçiğerlere zarar veriyomuş şuamda akçiğerleri iyi değil makinadan ayrılması lazım makinadan da ayrılmıyor kendi başına nefes almayı bilmiyor inşallah iyi olur durumu dua edin nolur
Tugcekrc Ebru123aslan Benim ablamda 27 haftalık doğum yaptı onda da zaman zaman sıkıntı olmuştu. Böyle makineyle alakalı bişey olmamıştı ama ciğer iğnesi yapılır doktoru karar verdi herseye. Bol bol dua et canım savaşçı bir çocuğun var 💗
Semanurr0 Mira_ll13 80 kilo ile doğuma girdim diyetisyene falan gitmedim yememi kismadim 6.5 ay oldu 65 kiloyum emziren anne kilo verir diyolar ona bağlıyorum..