Busra19s Elviraaa evet doktor da oyle soylemisti sadece anı hareket yapma fazla ayakta kalma yat dinlen sürekli ve ilişki yasak demişti bizde öyle yapıyoruz 2 haftadan beri yatıyorum çoğunlukla o günden sonra bidaha kanamamda olmadı şükür
Elviraaa Busra19s bende öyle sizde erken insaAllah 24 25 Hafta kalkmış olur. Bende 18 hafta öğrendim 23 hafta çok az kalkmış 28 haftada gidicem diyorlar 28 haftaya kadar kalkır.
ferhpnar Busra19s bana da plesanta önde dedi ayrıntılı ultrasonda sadece bebeği çok net görmekte biraz zorlanırız o kadar başka bir sorun teşkil etmez dedi. Kanama yaşayanların plesantası rahim ağzına yakın oluyor eğer önde dediyse bir sorun yoktur bence çünkü normal kontrolde de plesanta önde diye söylüyor geçiyor
elifozkann Busra19s plesentanın ön duvarda olması hiçbir sorun oluşturmaz anterior plesenta denir bebekle karnın arasında bulunur sadece hareketleri biraz geç hissedersin. Burada yazılan yorumlarda bahsedilen plesenta previadır ve plesenta rahim ağzını doğum yolunu tamamen kaptır risklidir normal doğuma engeldir ve kanamalı bir hamileliğe sebep olabilir(çoğu zaman yukarı çıkar)
elifozkann Busra19s zaten plasenta dört şekilde bulunabilir ön ve arka duvarda yukarıda ve aşağıda. Aşağıda olan tehlikeli(plasenta previa)
Esule Busra19s önde olması başka rahim ağzını kapatması başka. Göbeğinizin sizin dokunduğunuz alanda olması demek. Benim de öyleydi, bebek karnınızn iç ksmnda 🤭
Almad Eliff_gny Dün bende doktora gittim kapatmış dedi aynı şekilde yorma kendini dedi kanama olmasın diyede progestan verdi fitil sana verdi mi
GiEmkaraman Arkadaşlar bana doktor detaylı ulstrasonda plesanta asagıda sezaryen olucaksın böyle giderse dedi raporda plesanta anterior yazıyor ama yani plesanta önde ben anlamadım suan 25. Haftadayım kasık ağrımda çok var ama doktor bisi demiyor