_Minik_ Kubra-e27 40haftayı beklemeye hiç gerek yok, 38hafta civarı en uygunu. Fazla kalması da iyi değil
Ezopi _Minik_ insanları lütfen yanlış bilgilendirmeyelim eğer bebeğin kalp atışlarında bir problem yoksa kanama,suyun gelmesi gibi durumlar harici bebek 40ncı haftada alınır 38 erken bir hafta olmuş oluyor bu durumlar yoksa doktorunuz tatile gidecekse 38 de alır bebeği.
-ABC123- oğlum 40 haftalık doğdu 41 bile olabilir tam hatırlamıyorum kızım 38 haftalık bakalım bu nasıl olcak ikiside seeryan bu arada doktor ne derse bakalım ama genelde 38 den sonra alıyolar
_Minik_ Ezopi hayır canım, yalnış değil sizin söylediyiniz ilk sezeryan için geçerli, 2.sezeryanda 40hafta beklenmez, beklemenin bir faydası da yok zaten
Kakulimmm metemom_ bebeğin kan akışı durmus suyu bitmiş. Doktor 40 da da doğsa bu bebeğin kilosu bu anne ile beslenme tamamen durmuş dedi alalim hic değilse kuvozde büyür dedi öyle aldılar.
Susu13 Kakulimmm beni ilk gebeliğimde 38+3 te aezeryana aldılar ben sancı hissetmeme rağmen nst çıkmış, şuan yine hamileyim bu sefer sancım kendiliğinden gelene kadar beklemek istediğimi söyleyeceğim doktoruma 1 gün 1gündür gelmek istediği zaman alsınlar yani 🤣🤣