Kakulimmm Kızlar ilk sezaryanim ani oldu. 28. De kontrole gittim. Hop diye sezaryana alındım. Şuan normal gidiyor. Eğer bu şekilde devam ederse kaçıncı haftada sezaryana alınırım. 30. Haftamdayim
Melliisaa Kakulimmm herşeyi normal ise yine bekliyor doktor ya ben 35 haftadayım bugün gittim 2 tur kordon boynun da ve hafif yüksek tansiyon olayım var yıne de gün vermedı kanama su patlama sancı olayına kadar bekliyoruz dedı kordonun kan akısına baktı normal dedı bekle dedi
Arascancan Kakulimmm ben şuan 36 hafta 5 gunlugumm 10 haziranda sezeryanaa giricem 38 haftalıkken alicaklar
metemom_ Kakulimmm genel olarak 38 den sonra alıyorlar diye biliyorum canım ilk bebeğin neden 28. Haftada doğdu
Melliisaa Kakulimmm ay bende istemem o kadar beklemem ama anne karnında geçirilen 1 gün bıle önemli diyor doktorlar onun ıcın yıne 40 olmasa da 39lar beklenır heralde benım bebeğim ters nakat gelişi dıruyor yıne tarıh vermedı 🥲
Kakulimmm Melliisaa cok teşekkürler. Ben de bebeğim biraz daha Kilo Alsin olayına takılıyorum da oyuzden. Kuvoze girmesin diye
Kubra-e27 Benim doktorum da 40 a kadar bekleriz diyor ama tabii ne olacağını Allah bilir 🤷♀️ gün verirken 40 haftaya kadar hesap edip gün verdi.
_Minik_ Kubra-e27 40haftayı beklemeye hiç gerek yok, 38hafta civarı en uygunu. Fazla kalması da iyi değil
Duysal 36 haftayı dolduran bebek artık prematüre değil normal olarak kabul ediliyor sezeryanda 38.haftalar da alıyorlar. Bizim buralarda öyle yani sancı su 40.hafta beklenmiyor
Kakulimmm metemom_ bebeğin kan akışı durmus suyu bitmiş. Doktor 40 da da doğsa bu bebeğin kilosu bu anne ile beslenme tamamen durmuş dedi alalim hic değilse kuvozde büyür dedi öyle aldılar.
1anne3bebe Kakulimmm 38+0 dan sonra alıyorlar . Genelde 38+5 e gün veriliyor sezeryan olacağı kesinse.
merylii_ Kakulimmm ben 26 gün önce 38 haftada doğum yapmıştım planlı sezaryendi bebeğimin gelişimi normaldi ama yine de doğumda olan su yutma durumundan dolayı 1 hafta yoğun bakımda kaldı bir şey değişir miydi bilmiyorum ama şimdiki aklım olsa en azından bir hafta daha beklerdim