Eceninanne Guzelanne56 cınısyt farkından dolayı mı acaba değişik belirtiler bende de oyle oldu çünkü kızım farklı oğlumda daha rahattım
Guzelanne56 Eceninanne ilk bebegım erkektı suan cınsıyetı ne bilmiyorum daha 8 haftalık Yüzümde aşırı sivilcelenmeler vs bir suru farklılık var hayırlısı olur umarım
Kubrags123 Orkay Bende aynı şekilde öğrendim inşallah sağlıklı bir şekilde kalp atışlarını duyarız 4+3 oldu benimde 10 Haziran’da doktora gidicem inşallah o zaman kalp atışını da duymuş oluruz bayram öncesi neler olacak bakalım
Asi_07 buse76 3 haftalıkken öğrendim en belirgin belirtilerim göğüsler de hassasiyet ve şişlik birde kasık ağrısı ve sağ bacağımda kramp şeklinde ağrıydı
buse76 Asi_07 bende şuan eğer hamileysem 3 haftalık gösteriyor ama bilmiyorum ya en azından pazartesinr kadar bekleyim doğru sonuç elde edeyim
Melekabla123 Aşırı göğüs hassasiyeti ve adet krapmları vardı. Öğrenmeden bir hafta önce evde test yaptım ama silik bile çıkmadı. Öğrenmemden iki gün önce istifra başlayınca eşim şüphelendi, ilk hamileliğimde de bu şikayetim olmuştu. Ve acile gidip kan verince 4 haftalık olduğunu öğrendik 😻🤗 Adetime bir gün vardı öğrendiğimizde
Nursena2 Merhaba bende regl günüme 5 gün kala hem idrar hem kan testi yaptım ama negatif çıktı, bugün de adetimden 3 gün gecikme oldu hala olmadım ama bir haftadır adet olacakmış gibi ağrım var onun dışında göğüs hassasiyeti yada mide bulantısı tarzında bir belirtim yok. Sizce gebelik olabilir mi?
buse76 Nursena2 tabu ki de olabilir zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı cuma günü kan verin isterseniz benimde adet olacakmış gibi ağrım var hafif ara miğde bulantim var cuma sabah kan vercem inşallah pozitif çıkar
plajterligi Nursena2 olabilir de olmayabilir de çünkü gebelik ve regl belirtileri aynı. Benim de gecikmemin 6.günü en son 3-4 gün önce test yaptığım da negatifti 10.gün kan vermeyi düşünüyorum
Sakineoncu buse76 ben adetime 2 gün kala yerleşme kanamasiyla öğrendim meğersem 4 buçuk haftalık hamileymişim
busrax_ buse76 4. Haftada kasık ağrısı yaşadım regl olacağım sanıyordum test yapınca çift çizgi görmüştüm 🥹
Miiaa buse76 ben de direkt regli belirtilerimi yasadim, her ay mutlaka gögüslerim şişer, kasik agrim olur, belim agrir falan o yuzden hepsini o ay da yaşadığım için 7. Haftamda ogrendim regli olmayi beklerken hamiş çıktım 🥰
Nurak buse76 goguslerde ve kasiklarda hassasiyet herşeyden koku alma ve igrenme gibi belirtilerim vardı
_b-e_ Ben 2 ay anlayamadım her belırtım de var dı ama tedavı görüyorduk ona bağlıyordum ılaclar dıyordum yüzden bence kısıden kısıye belırtı ve fark etme durumu degısebılır
Kubradagdevren meltewsu ama adete 10 gün kala idrarda çıkmaz ki zaten kan vermeniz lazımdı şüphelendiğinizde
meltewsu Kubradagdevren erken gebelik testi niye var ki o zaman? Adete bir hafta kala doğru sonuç veriyor dedi eczacı. İkinci testi bir hafta kala yaptım yine silik bile çıkmadı?
plajterligi Nursena2 evet çünkü önce kana karışıyor gebelik hormonu, idrar testinde negatif çıkabilir ama gidip kan verdiğiniz de pozitif değer görebilirsiniz çünkü idrara geç karışıyor