Mommya Ben sık sık lavaboya gidiyordum bende tek değişiklik bu oldu bide göğüslerimi sıkınca hafif bi ağrı vardı üst kısımlarında, öyle sızlama mide bulantısı falan yaşamadım.
Elviraaa Hiç bi, şey hiss etmədim regl gecikti test etdim öyle öğrendim. 7 haftadan itibaren başladi kusmalar bulantılar. 24 haftayım hala oluyor ara sıra
Orkay buse76 15 gün önceden başlayan göğüs ağrım, ciddi tansiyon düşüklüğü, uyku ve göğüs damarlarında belirginleşme ile adetime 6 gün varken öğrendim 🥰 kaşık ağrısı yeni yeni başladı 4+2 yim şuan
Kubrags123 Orkay Bende aynı şekilde öğrendim inşallah sağlıklı bir şekilde kalp atışlarını duyarız 4+3 oldu benimde 10 Haziran’da doktora gidicem inşallah o zaman kalp atışını da duymuş oluruz bayram öncesi neler olacak bakalım
buse76 meltewsu muhtemelen erken gebelik testinde kana beta HCG hormonu geç karıştığında belli ediyor siZin yaptığınız zamanda belki karışmamış olabilir ne güzel maşallah
Bir_nazenin01 Şuan da hamilemiyim bilmiyorum ama aşiri göğüs hassasiyeti sık sık idrara çikma ve kasık ağrısı var aynı regl gibi bugün test yapacam inşallah gebelik vardır Rabbim hepimizin kucağını doldursun🌸
buse76 Bir_nazenin01 aaa evet günümüz aynı seninle ben yapmadım test gecikmeyi beklemeye karar verdim çünkü belirtililerin aynsui regl belirtisi de oluyor en azından iki üç gün bekliycem
buse76 Busra19s ya benimde şuan öyle bat 3 Haziran ara ara gelen miğde bulantısı aşırı kasik ağrısı ama bunlar aynı zamanda adet belirtileri olarak da geçiyor en iyisi gecikmeyi beklemek 🥺🤲🥰
Busra19s buse76 aynen mutlaka bekle 1 hafta veya 10 Gün kadar gecikme olması normal her zaman gebelik olarak bakılmıyor en azından 1 hafta bekle sonra test yap
4949zilanerturk buse76 benim adet görüme daha 4 gün kala mide bulantısı vardı ama kusmasız kasık ağrıları hafif hafif böyle adet olacakmış gibi göğüslerimde hassasiyet ve Şişme oldu sık sık idrara çıkma sürekli uyku halsizlik daha Adetime 4 gün kala hastaneye gittim Kan verdim değerlerim 23.24 çıktı Doktor dedi 3 gün sonra yine gel belli olur dedi Ama büyük bir ihtimal hamilelik var Ben de bir hafta sonra gittim zaten o zaman Adetim de gecikti bir hafta o zaman netleşti kad değerinde Ben hastaneye gittiğim gün gelirken bir test almıştım yaptığımda silik çizgi çıktı Adet gecikmesinden bir hafta sonra yapınca net çıktı
buse76 4949zilanerturk yaaa benimde günüme 4 gün felan var ara ara gelen miğde bulantim var kusma yok aşırı kasik ağrım var ama bilemedim test yapmıştım üç gün önce negatifti ama bir kaç güne kan veririm inşallah vardır
Burcuu_frt buse76 bir haftalıkken ani girip kısa süren baş ağrıları ve göğüslerde aşırı ağrı hassasiyet hemen anlamıştım hamile kaldığımı
Sd2147_ buse76 hiç bir belirti yaşamadım adetim gecikince test yapmıştım beş haftalık hamile olduğumu öğrendim