Pamiramsi Bugün 4 km yürüdüm Soğan suyu içiyorum Hayıt otu içeceğim Sabah eşimde bende pekmez ve arı polenli bal yedik. Ben sarımsak yuttum Ovülasyon testi yapıyorum henüz pik olmadı Bakalım bu ay tutacak mı
orkidemm_ Pamiramsi hem soğan suyu hem sarımsak 😕kızzzz miden kötü olur az yavaş git ayrıca soğan suyu ve hayıt otu bilemedim ikisi de etkili aynı anda kullanman doğru mu bilemedim
Guzelanne56 Pamiramsi ayyy soğan suyu trawmam 15 gün sabah aksam içtim aklıma geldıkce tuaf oluyorum soğan suyu şubatta içtim nisanda hamıle kaldım
Yesillendik_ Pamiramsi başka sebepten bu ay soğan suyu içtim testler pozitif çıktı büyük ihtimalle gebeyim :)
Maviniz Pamiramsi benim bu ikinci gebeliğim kaç kere denedim ve çok şükür oldu. Ovulasyon zamanlarını takip edin ve yalnis anlamayin ama bazı pozisyonlar döllenme olarak yüksek araştırın ben öyle hamile kaldım
Pamiramsi Guzelanne56 yaaa hahah ben de bi ara yapmıştım iyice bulanmıştı midem :D ama bakalım bu sefer neler olcak
Yesillendik_ Pamiramsi vazgeçme ve şifa olacağına inanarak iç bence tiksinip kötüyü çağırma olucak bu ay görürsün 💝
Pamiramsi Guzelanne56 soğan suyunu seviyorum ya midemi bulandırmıyor şimdilik ama bakalım inşallah bulandırmaz sonrasında
Pamiramsi Nakskdkdkd iltihabı mı söküyor ne yapıyorsa artık bakalım yaaa 2 gün sonra da rahim filmi çekilecek ondan da bu ay olmayabilir emin değilim yani yine
myangelson Pamiramsi ben ovulasyon testi almaktan vazgeçtim bu ara çünkü taşınma telasimiz var gittiğim yerde sipariş veririm artık 😅 hala adet olmadım geçen gün erken gebelik negatif çıktı yumurtlamami bilmiyorum yumurtlama diye düşündüğüm akıntıların üzerinden baya zaman geçti ortalık karıştı 😂😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
myangelson Pamiramsi bilemiyorum hala adet olmadım 4 gün önce 3 gün süren kahverengi lekelenme yaşadım o zaman test yapmıştım çıkmadı yumurtlama diye hesapladığım tarihin adet günü bugün bakalım 😅 hatta post açtım bu sebeple 😂🤦🏻♀️ Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin 🤲🏻