Yaprakdokumuseverr Kızlar bebeğim sabahtan beri taş gibi hiç hareket yok semsert duruyo doktora gidicem. Sizin başınıza geldi mi hiç?
Haticeburak06 Yaprakdokumuseverr benimde çok sertleşiyor ama geri iniyor.uzan soğuk su iç tatlı ye hareket ediyosa sorun yoktur askm ama etmiyosa sorun
Rabiul Yaprakdokumuseverr geçen hafta bendede oldu taş gibi arkası dönüktü muhtemelen yürürken bile zorladı beni sanki çuval taşıyormuş gibiydim akşam doğru rahatladı
betulrahimi Yaprakdokumuseverr arkadaşım karın dertleşmesinden gitmişti 37 de doktor hem kızmış hemde saçmalamış işte suyunuz gelişimi yok fon demiş suni ile doğum yaptırmış
Yaprakdokumuseverr Haticeburak06 sabahtan beri etmedi kıpırtı bekliyorum o da yok karnımı salladım ettim yine tepkisiz şimdi gidiyorum doktora
Gokceulcay Yaprakdokumuseverr Merak etmeyin doğum başlamış olabilir doğum başlayınca hareketler azalıyormuş bizide haberdar edin🤲🏻
Yaprakdokumuseverr Haticeburak06 nst deyim şükür kalbini duyunca rahatladım henüz doktorun yanına girmedim 🤷🏻♀️
Rabiul Haticeburak06 canım merdiven inip çık ,eşinle yürüyüşe çık ,bide karı koca olun geliyor. Youtubeden yoga tarzı şeyler vardı onlara da bakıp yapabilirsin
Yaprakdokumuseverr Rabiul ben de sabahtan beri düzelir diye bekledim sonra içim içimi yedi hala hareket etmedi mesela çok şaşkınım