Ebuses hanımefendi size çok önemli bir şey tavsiye edeceğim. ben ilk genç kızlık zamanından beri şiddetli pcos yaşayan bir insanım. hayatta her zaman adet olabilmekle sorunum oldu. bazen 3-5 bazen 7-8 ay adet olmayan bir insandım. hayatta da bu sebeple çok zorlandım. adet olmak gerektiginde olamamanın yaşattıklarını bilirsiniz. 35 yaşında evlendim. çocuk düşünmüyordum. fakat bir gün kas eklem ağrılarım sebebiyle alakasız bir sebeple doktora gittim. fibromiyalji tanısı kondu. ve çeşitli rahatlatıcı ilaçların yanı sıra magnezyum takviyesi de tavsiye edildi. ben magnezyumu 4 ay boyunca kullandım. ilk 1 ay geçer geçmez düzenli adet olmaya başladım. 4. ayda kesinlikle denemedigimiz halde hamile olduğumu tamamen tesadüfen öğrendim (çünkü adet olmamakti benim normalim, hamilelik aklımın ucundan bile geçmiyordu) ya şurada da bir test vardı olmaz tabi ama yine de yapayım diyerek. ben pcoslu kadınlara hele ki çocuk istiyorlarsa şiddetle magnezyum öneriyorum. kan degerlerinizde eksikliği görülemeyen, pcoslu kadınlar için altın değerinde bir takviye. hiçbir şey kaybettirmez. denemenizi öneriyorum