Ebuses doktorun dediklerine uy endokrinoloji ve diyetisyenle ortak çalış bol bol yürüyüş Akdeniz diyeti beslen kilo ver en az 5 kilo versen kalirsin ilk ogkumda bende bir buçuk sene uğraştım çatlatma iğneleri klomen femara vs vs sonra gonalf bile kullandım baktım doktor beni kobay gibi kullndi rahmi dinlendirelim dedi benim ocosumu bana denedi bile sonra bana doğum kontrol hapı verdi ama kullanmadım neyse bı tanidigimiz vasıtasıyla doktor değiştirdik ben ihtimal vermiyorum ama bana pcossun dedi doktorum avantajlarını dezavantajlarıni anlattı hormon tedavisi endokrin kontrolü diyetisyen falan 83 den 76 ya düştüm Sonra duphaston kullandım iki ay bu ay da olmazsa aşılamaya gecicez dedi doktorum 2. Ayında gebe kaldım mesel patatesi kızartma az yagyka fırında yada airfrayerde yap çok canım çekerse yağlı şeylerden uzak dur salata tavuk kırmızı et balık ekmek günde 3 dilim en fazla soğan suyu iyi geliyo kullanabilirsin çiğ yemişler ye kavrukmusta yağ oranı yukseliyo ☺️ benim yaptıklarım bunlar bol yürüyüş egzersiz salatayı istediğin kadar yiyebilrisin düşük kalorili çünkü zeytinyağı katabilirisn meyve et bol su 🥰 pirinç, köpekli ekmek tüketme kepekli ekmek insülin yukseltirmis kuru meyvelerin şeker oranı daha yüksekmiş bende insülin ve tiroid de vardı hasimato var ama engel olmuyo kilo alıp vermeme 4 ay oldu ikinci doğumumu yapalı ama bende direnç kilodayım kırarım inşallah bir buçuk ayım var nereyde düğün var 10 kilo bari verdem diye gözüne bakıyorum 🤣