MeAy Selam kızlar cift yumurta ikizlerine hamileyim 19+5 hareketlerini ne zaman hissettinizz ben anlayamıyorum galibaaa
Funda54 MeAy ilk harektlerini 17 haftalık falandı hissettiğimde kayma şeklinde ikinci gebeliğim ama benim belki ondan farkediyor olabilir şuan 27+2 yiz❣️
Mucizeayla MeAy benim ikinci hamileliğim bu sefer 15. Haftamda hissettim ilk gebeliğimde 17 de falan hissetmiştim ama herkesin vücudu farklı onun etkisi büyük bı de gün içinde haraketliyseniz hissetmemissinizdir bugün yarın hissedersiniz ☺️
hepoyleolurzaten__ MeAy İlk gebelikse bu haftalarda başlarsınız hissetmeye Benim dördüncü gebeliğim çift yumurta ikizi 16 haftamda hissetmeye başladım
MeAy Funda54 ay masallahh ilk gebelikte gec hissediliyormuş sanirim ne kadar dogru bilmem ama ikinci gebeliklerde daha cabuk hissedilirmisss
Mugey Pozisyonlarına da bağlıdır belki🤷 ben tam 18+0 da hissetmiştim bebeklerimi. Biri sol üstte diğeri sağ altta duruyor
MeAy Mugey bilmiyorum kii henuz anlayamıyorum sanırım ben biri sagda biri solda benimde bakalim beklemedeyimm 🤷🏻♀️
MeAy Funda54 ben hissetmiyorum sanıyorum nasil bisey hissediyorsunuzz ben anlayamiyor olabilirim pit pit pit biseyler hissediyorum bazen ama bebek neden arka arkaya oyle vursun diyorum 😂
MeAy Mucizeayla ben gun icinde hareketliyim eveet çalışıyorum belkide anlayamıyorum eve geldigimde de pek bisey yok gibii 😂😂
Funda54 MeAy belkide hissediyorsunuz ilk başlarda öyle çok güçlü bı hareket değil zaten minik minik pıt pıt şeklinde yada kayma gibi hissedebilirsiniz