Diririiririm Betulyavuz ilk zamanlar beş on dakika sonra çıkıyordu. Ama bebek istediğimiz bir ay yaptım bu testlerden ertesi gün bile çıkmamıştı yani bu çizgi olunca bebiş oluyor benim fikrime göre.
mrskorkut Canım benim predictor en iyi testtir öldürsen o çizgiyi oraya koyamazsın istersen aradan 2 sene geçsin o derece kesin çözüm bir test yıllarım geçti benim bununla 🤣🤣 sana şimdiden 2.bebiş için hayırlı olsun diyebiliriz inşallah 🥰
mrskorkut Hatta bu çizgiye göre kan değerinin 7-20 arası bir değer de olduğunu söyleyebilirim Allah’ın izniyle yarın haberlerini beklerim ❤️❤️
Betulyavuz mrskorkut aaa şuan umut oldun bana varya söylediklerin çok mutlu etti inşallah dediğin gibidir ❤️ haber vereceğim sana :)
MrvBK Betulyavuz Şahsen ben saatler sonra bile baktığımda hiç bişey görmedim. 10 tane fln yapmışımdır farklı aylarda
Hasret18ayaz Betulyavuz verdim vermez olur muyum ama benim ilk bebeğimde geç dollenmeydi 23. Gün ogrenebilmistim en son pazar günü verdim 3.4 çıktı doktor şüpheli birkaç güne tekrsr gel demişti yarın tekrar gidicem bakalım sanırım yine aynı oglumdaki gibi
Fatmanur12345 Betulyavuz ne zaman çıkar sonuçlarınız ve nerde verdiniz ben sağlık ocağında verdim yarın sonuçlar çıkar dediler