hayalim35 Betulyavuz kör oldum😵 ama bnde çizgiyi gördüm Bnmde 5 gün kala böyledi hatta kamerada görünmüyordu 1 gün kala ilk idrarla tekrarladım çok net çift çizgi çıktı kızım doğdu 29 günlük oldu bile darısı başına inşaAllah🌸
Betulyavuz hayalim35 sağlıkla büyütün inşallah , inşallah bende gebeyimdir ikinci kez bu duyguyu tadarim amin amin
MrvBK Betulyavuz Valla canım seni umutlandırmak istemem ama ben o testi çok yaptım. Ne kuruma çizgisi gördüm ne hayali. Yoksa hiç bişey çıkmadı yani
Betulyavuz MrvBK işte aradığım cevap , yok ise yarım saat geçmiş olsa bile böyle hayali çizgi olmaz dimi ?
MrvBK Betulyavuz Şahsen ben saatler sonra bile baktığımda hiç bişey görmedim. 10 tane fln yapmışımdır farklı aylarda
Mucizemibekliyorum_ Betulyavuz gebesiniz aynı marka testle aynı şekilde öğrndim bekledikçe beliriyor normal hayırlı olsun
Hasret18ayaz Betulyavuz bende bugün aynı marka testle yaptım benimde hayali çizgi var ya testler hatalı yada hamileyim hadi inşallah
Betulyavuz Hasret18ayaz kaç dk da hayali çizgiyi gördünüz peki ? İnşallah hatalı değildir gebesinizdir
Hasret18ayaz Betulyavuz anında gördüm ama bu testler beni çok kez yanılttı yine öyle olmasından korkuyorum
Nur_budak Betulyavuz ben çok şükür bebeğimi kucağıma alalı 6 ay oldu ama hamilelik düşünürken yaptığım negatif testi bilerek 10 gün atmadım olduğu gibi tek çizgi duruyordu bence de hamilesin 😊
Betulyavuz Hasret18ayaz sanırım ya adet gününü beklemek ya da derhal kan vermek rahatlatıcak sizide benide ..
Betulyavuz Nur_budak yaa öylemi , inşallah vardır adet günümü bekleyemeden yarın kan vercem sanırım iyice heyecanlandım
55selin_ Betulyavuz canım bazı testlerin üstünde 20 dk geçince geçersizdir yazıyor bence var düne göre baya belirgin
Hasret18ayaz Betulyavuz kesinlikle yarın kan vermeyi düşünüyorum üstelik benim durum daha vahim adetim 20 gün gecikti 😂😂😂😂
Diririiririm Canım ben de bu marka testle böyle öğrendim iki hamileliğimi de. 3 haftalıktı üstelik bebeklerim. Her gün sabah akşam tekrarlamıştım tümünde çıkmıştı regl günümde de kan vermiştim
Betulyavuz Diririiririm peki hemen mi hayali çizgiyi görüyordun ben hemen görmedim ondan işte ümitlenmek istemiyorum rahat on beş dakka geçti sonradan farkettm çizgiyi
Hasret18ayaz Betulyavuz verdim vermez olur muyum ama benim ilk bebeğimde geç dollenmeydi 23. Gün ogrenebilmistim en son pazar günü verdim 3.4 çıktı doktor şüpheli birkaç güne tekrsr gel demişti yarın tekrar gidicem bakalım sanırım yine aynı oglumdaki gibi
Diririiririm Betulyavuz ilk zamanlar beş on dakika sonra çıkıyordu. Ama bebek istediğimiz bir ay yaptım bu testlerden ertesi gün bile çıkmamıştı yani bu çizgi olunca bebiş oluyor benim fikrime göre.