Rukiyeeeyldzzz Meltemegemenburak beeennn 😩 ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum Allah yardımcımız olsun 🥴
Yenianneyimmm Meltemegemenburak benimde o haftada öyle oluyordu şuan 34 haftalığım o zaman ki kadar olmuyor
Hanus Meltemegemenburak Evet cok yoruldugumda hem sırt hem bel ağrısı yaşıyorum. Ağır iş yapmamamk lazım ve dinlenmek 😔
Zeliha66 Meltemegemenburak ayy sorma valla bel sırt omuz bacak erken dogum riskinden 13 haftadır yatıyorum kafam uyuştu😂
Sedalii Sırtım ortadan ikiye ayrılcakmış gibi hissediyorum dayanamıyorum yani bazen :( ama göğüslerim buyuk ondan diye dusunmuştum artık
GamzeTKN Bendee dinleniyim diye uzanıyorum sanki uzanmıyorum rahatsız bi yerde oturuyo gibi yatamıyorum sağ tarafım kopuyoooo 🥵🥵🥴🥴
GamzeTKN Hanus amaann nereye dinleniyon yemek bitae bulaşık. Tam dnlenicem oturym dedim wc gittim bi baktım leş gibi sinirlerim tepeme çıktı başladım temizlemeye 🥵 sil sil sil belim koptu sonra oturym dedim oturduğum yer batıyo sanki. İşler bitmiyo🥴🥴
AysunDrn Sırt değil de çatı ağrım var. Bu ikinci gebeliğim erkek ve erkek çocuklarında böyle olur diyorlar ama anlamadım bacağımı yana açamıyorum yürüyemiyorum 😐
Zeliha66 Meltemegemenburak daha erken gelmezse bi 7 hafta daha yaticam 37de sezeryan la olucak dogumum😀 dün söyledi.