Anneadayi45 Kızlar reglimin 2. Günü testim pozitif çıkmıştı sabah gidip kan verdim değerim 204 çıktı. Aile hekimim çok erken baktırmışsın şuan yerleşiyor olabilir cuma günü tekrar kan alalım dedi. Cuma gününe kadar ne kadar bir artış görebilirim?
Mommytwice2 Anneadayi45 cuma günü en az besyuzlerde altuyuzlerde olması lazım zaten önemli olan düzenli artışı ben de 104 ile öğrenmiştim
Limonumsu Anneadayi45 canım 500 civarı ve 500 üstü çıkarsa cuma normal demektir yani zaten senin kaçta öğrendiğin değil düzenli artıyor mu artmıyor mu o önemli sağlıklı gebelik demek için
beysenyil Anneadayi45 2 güne bir iki katı olması gerek yani bugün 204 çıktıysa perşembe günü 408 olmalı cuma günü de en az 500-600 olması beklenir 🌸
Anneadayi45 Mommytwice2 ilk kanımı dün verdim 4 gün sonra tekrar vermiş olacağım 1000in üstünde görmemiz lazım falan dedi
Anneadayi45 Limonumsu Biraz olumsuz bir konuşma gibi oldu o yüzden tedirgin oldum bende. Daha düşük öğrenenler var çünkü artış önemli değil mi
Limonumsu Anneadayi45 evet evet merak etme zaten adetin çok geçmemiş doktorlar düşük değer olduğu için çok yorumlamadan her ihtimale hazır ol istiyorlar ama senin değerin normal sadece düzenli artması önemli
beysenyil Anneadayi45 o zaman pazartesi 204, Çarşamba 408, Cuma 816 falan olması lazım yani böyle hesaplanması gerekiyor demişti benim doktorum
Bihterrr Anneadayi45 regle 4 gün vardı sanırım ama benim regl düzensiz olduğundan emin değildim yani ovülasyonumu takip ediyordum yumurtlamadan tam 10 gün sonra bakmıştım