hazal1991 Melissa00 merhaba kaç haftalıksınız ben de heildelberg istiyorum ama eşim mannheimde yapmamı istiyor yakın diye, ama heildelbergdeki hastane çok iyi duymuştum görüşürseniz yazabilir misiniz
Melissa00 hazal1991 Merhabalar şuan 27. Haftadayım 5 gün kadar önden gidiyor doktorum 28 olarak güncellenmiştir. 34. Haftadan sonra görüşebilirsin demişti doktorum hastanelerle kendisi st. Elisabeth’i önerdi bana benimde aklımda orası var içimize sinmezse başka hastanelere de bakarız o zaman haber veririm inşallah. Siz kaç haftalıksınız?
hazal1991 Melissa00 ben de 27 haftalığım, Türkiye’ye geldim şimdi tatil için 32. Haftada döneceğim ondan sonra kontrole giderim büyük ihtimalle, dönünce yönlendireceğiz seni dediler, biz yeniyiz orada hiçbirşey bilmiyorum resmen orada nasıl olacağı konusunda
Melissa00 hazal1991 Bizde öyle 😅 ondan post açıyorum devamlı sorup öğrenmeye çalışıyorum bir de ilk hamileliğim baya tecrübesizim Almanca da bilmediğim için tedirgin oluyorum. Bana doktor 34. Hafta dedi baya geç aslında ama öncesinde gitsen de ayarlayamazsın zaten bakmazlar demişti doktorun yazdığı bir sevk kağıdı gibi bir şey lazımmış.
Saadet49 Melissa00 merhabalar Melissa :) stres yapma ben ılk çocuğuma çok strese gırmıstım. Allah’ın izniyle bı kolaylık oluyor zaten Almanca bılmedıgın için sana da yardımcı oluyorlar Almanya’da nerdesın acaba 🙂
Melissa00 Saadet49 merhaba 🌞 İnşallah kolaylıkla geçer benimki de 🤲🏻 Heidelberg tarafındayım ben sen neredensin?