tubaysima Sevcan948 aramızda bir gün varmış bakalım bana hangi günü verecek hayırla sağlıkla güzellikle kavuşalım inşallah ♥️
tubaysima NurNuuu aslında her şey yolundaysa 39 a kadar bekletiyorlar bence sorun kesinlikle. Mesela benim suyum tam sınırda sanırım çok bekleyemeyeceğiz . Hakkımızda en güzel en hayırlı sen sağlıklı olan olsun inşallah ♥️
tubaysima DenizSs-5 ay hadi bakalım ben normali çok istedim nasip olmadı ♥️ hakkınızda en güzel en hayırlı en sağlıklı olan olsun inşallah ♥️
tubaysima FundaYaren bekleyebildiği kadar beklese sanırım en güzeli 🥰 hayırla sağlıkla güzellikle gelsin minik prenses ♥️
tubaysima Gamzekeser ben de çok istedim ama olmadı hakkınızda en hayırlı en güzel en sağlıklı olan olsun inşallah ♥️
tubaysima elifilhan_kara benim istemsizce süt geliyor göğsümden ara ara o nedenle dokunmuyorum ben de doğumu tetikliyor diye biliyorum
elifilhan_kara tubaysima bende hiç etkileşim yok sancımda var heran herşwy olabilir ben yapsam olur aslında
tubaysima elifilhan_kara bence doktorunuza bi danışın derim bir de ilk süt çok değerli olduğu için bebişiniz kaçırmasın o sütü
Kub7a tubaysima ikinci hamileliğim ilki de sezeryan dı bu da öyle 35+3 21 Haziran gün verdi ama çok korkuyorum başıma gelecekleri bildiğim için 😞