tubaysima 36+5 teyim benim henüz belli olmadı sizinkiler hangi gün verildi en güzel kavuşmaya kaç gün kaldı 🥹😍
6hilal_akin1 tubaysima bende 34+2 deyim 2 gün sonra kontrolüm var bebiş ters ama bakalım benim doktorum ne zaman gün verecek bilmiyorum
NurNuuu tubaysima benimde ilk gebeliğim. Makat olduğu için maalesef benimde zorunlu sezeryan. Bugün tam 37.haftamdayım. Doktorum cuma günü alalım diyor. Suyum vs.herseyım yolundayken. Biraz karışık düşünceler içindeyim. Yarın kontrolüm var. Keşke dönmüş olsa. En azından 37 yi tamamlamak istediğimi söyleyeceğim. Bir ihtimal döner belki de normal doğuma geçiş yaparım. Sonuçta bir sıkıntı vs ters durum yok ise bu kadar erken almasını anlayamıyorum
EZeynepKkAkaln Gebeliğim ilki sezaryen di benimde 36+0 haftamdayim cumartesi kontrolüm var henüz tarih belli değil 😊 sağlıkla gelsinler inşallah 🌸
tubaysima 6hilal_akin1 sizin bebişin dönme ihtimali hala var her şey gönlünüzce olsun Rabbimin hayırlı kolay güzel kıldığı olsun inşallah ♥️
tubaysima Sevcan948 aramızda bir gün varmış bakalım bana hangi günü verecek hayırla sağlıkla güzellikle kavuşalım inşallah ♥️
Zeyyooo NurNuuu benim de ters doktorum 39 a kadar bekleyeceğiz dedi. Dönme ihtimali var son zamanlarında makata dönen bebekler de var o yüzden bekleyeceğiz 39 da dönmemiş olursa sezaryen dedi. Ben de çok dua ediyorum, inşaallah döner.
tubaysima NurNuuu aslında her şey yolundaysa 39 a kadar bekletiyorlar bence sorun kesinlikle. Mesela benim suyum tam sınırda sanırım çok bekleyemeyeceğiz . Hakkımızda en güzel en hayırlı sen sağlıklı olan olsun inşallah ♥️
tubaysima DenizSs-5 ay hadi bakalım ben normali çok istedim nasip olmadı ♥️ hakkınızda en güzel en hayırlı en sağlıklı olan olsun inşallah ♥️
FundaYaren 35+3 haftalığız sezeryan günümüz belli olmadı pazartesi doktora gideceğim inş belli olur ve bayramdan önce olsun bayramda prensesim yanımda olsun istiyorum 🥰 Ama doktor en son konuştuğumda 39. Haftada alırız sancı yada bir problem olmazsa demişti 🥴
tubaysima FundaYaren bekleyebildiği kadar beklese sanırım en güzeli 🥰 hayırla sağlıkla güzellikle gelsin minik prenses ♥️
Gamzekeser Bugün tam 36 olduk dün kontrolde makat gelişi dedi ama sezeryan olmalısın falan demedi doktor. Haftaya tekrar kontrolüm var umarım döner normal doğum çok istiyorum😢
tubaysima Gamzekeser ben de çok istedim ama olmadı hakkınızda en hayırlı en güzel en sağlıklı olan olsun inşallah ♥️
elifilhan_kara Gögüs masajı yapmaya başladınızmı hanımlar süt inmesi için filan yoksa dogumu tetikler diye yapmamak mı lazım
Gul45 elifilhan_kara bende yapmak istiyodum ama doğumu tetikliyomuş krem kullanıyorum onuda sürüp geçiyorum hemen ovmadan
tubaysima elifilhan_kara benim istemsizce süt geliyor göğsümden ara ara o nedenle dokunmuyorum ben de doğumu tetikliyor diye biliyorum