Yeniyeniden Esra-135 kiz sen nediyorsun menopoz yaşı falan :)) 45 yaşındayım menopoza daha girmedim yeni hamile olduğumu öğrendim sen daha acitasyon yapma bari
FairyMoon Yeniyeniden ajitasyon ile ne alaka? Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Ayrıca acitasyon değil ajitasyon ;) Aklına gelen korktuğu bir şeyi söylemiş.
FairyMoon Esra-135 Yok bitanem ötle düşünme biz farkında olmasakta bazen bilinçaltımızda üzüldüğümüz bizi yoran şeyler olabiliyor insan vücudu çok karmaşık. Hem her şeyin bir tedavisi var artık böyle şeyleri aklına getirip kendini strese sokma.
Yeniyeniden FairyMoon senin aklına gelen ve korktuğun şey yani menopoz olabilirsin düşüncesi gelmiş ki bu sekilde post açmışsın.. ne diyelim herkes kalbinin ekmeğini yiyiyor
Esra-135 Yeniyeniden Lütfen saçma ve kırıcı yorumlarınızı kendinize saklayın. Postum ' dan çıkarsanız sevinirim . İyi günler.
dika Esra-135 inşAllah öyle birşey yoktur canım Allah korusun üzülme belki geç dönlenmeden olabilir çıkar Rabbim en kısa zamanda sanada isteyen herkese evlat nasip etsin 🤲🏻❤️
yeni-annelik Esra-135 en iyisi doktora gitmeniz gebelik olsa bu kadar gecikmeye çıkardı kist vs olabilir muayene olmanızda fayda var
Fatmanur12345 Esra-135 bir hafta sonra yine kan tahlili yaptır canım odrarala gebelik testi iste hatta öyle tam çıkar gebelik ilk ısrara sonra kana geçiyor geç döllenme gecikmeden 15 gün sonra kana geçmeye başlar gebelik canım