yyssmmnn 5. Ayıma kadar nereeyse kılo almadım sonrasında bı basladı suan 27. Haftaya grcem 8 kılo aldım toplamda 🥴🤦♀️
matisse 32.hafta 12 kilo aldim. Bundan sonraki surecte ortalama kac kilo aliniyor ki acaba? Bilen var mi :/ bugun karnimin catladigini farkettim daha fazla kilo almamam lazim
Busrasarucan matisse daha fazla alırsın diyolar, 5-6 kilo daha alırsın diyenler var. Tabi fizyolojik yapıya göre değişiyordur diye düşünüyorum. Hatta son 4haftada 10 kilo alan da var
Bskrt Busrasarucan bi ara durdu sandım almıyordum ama 🤣🤣 sonra çifter çifter geliyo Sağlık olsn napalm veririz doğumdan sonra dikkat edip 🤦♀️
Busrasarucan Bskrt 😔 doğuma ladar ve sonrasında karbonhidrat ve şekeri hayatımdan çıkarmam gerekiyor sanırım😣
Nursen21 Busrasarucan yoruluyorsan yürüyüş yapmakta zorlanırsın tabi Ben evin içinde yürüyorum 30 dk falan bazılarıda almadık demiyormu burada kafayı yiyorum nasıl almazsınız insan yemek yiyor yani Bebek büyüyor nasıl alınmaz hayret
Busrasarucan Nursen21 🤷🏽♀️ Valla keşke ben de ilk 5ay kilo verebilseydim. O kadar dikkat etmeme rağmen karbonhidrat vs yine de aldım
Furutti Busrasarucan tamamen tahmin ettiğim gibi olmadi bebek çok iyi şükür ama kiloda alinsa doğumdan sonra gidecek ☺