Busrasarucan Nursen21 sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama yürüyüş maalesef yapamıyorum çünkü hem çok soğuk hem de çalışıyor ve yorgun geliyorum 😔
Nursen21 Busrasarucan yoruluyorsan yürüyüş yapmakta zorlanırsın tabi Ben evin içinde yürüyorum 30 dk falan bazılarıda almadık demiyormu burada kafayı yiyorum nasıl almazsınız insan yemek yiyor yani Bebek büyüyor nasıl alınmaz hayret
Busrasarucan Furutti benim diyetisyenimin bana karşı olan hedefini siz gerçekleştirenilmişsiniz bebeğin gelişimi sağlıklıysa ne mutlu 🙂
Furutti Busrasarucan tamamen tahmin ettiğim gibi olmadi bebek çok iyi şükür ama kiloda alinsa doğumdan sonra gidecek ☺
Busrasarucan Alyaveannesi ben sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, kilo vermeniz kaçıncı haftada gerçekleşti?
Annesininbalbocugu Busrasarucan 41 haftamda doğum yaptım canım çok şükür 🤗🤲🏼 Salı sabahı yatış yapıldı suni sanciyla akşam saatlerinde saat 22:50 de doğdu
Busrasarucan Aryamom- ben de ağlamak üzereyim az kaldı 😭 ama doğumdan sonra hızlı vereceğimize inanıyorum
Misskaynak Busrasarucan bende 20+2 yim 5 kilo aldım 😔 asıl bundan sonra başkıycak kilo alımım ve korkuyorum kilo almaktan 😱
Bskrt Busrasarucan bi ara durdu sandım almıyordum ama 🤣🤣 sonra çifter çifter geliyo Sağlık olsn napalm veririz doğumdan sonra dikkat edip 🤦♀️