Nesibe_plt1 Arascancan aynı gündeyiz benim de bacak aramda çok ağır bi ağrı vardı normalde cuma günü kontrole gidicektim ama dayanamadığı için dün gittim ve açılmam olduğunu söyledi doktorum onun için dünden beri sürekli uzanıyorum erken doğumdan dolayı
Berraymom hepoyleolurzaten__ anladım Allah razı olsun.Doktorumu aradım tek doz yap dedi detaylı da dediğiniz gbi bu haftalarda yapmam gerekiyor.bende riskli gebelik serklajliyim öncesi 4.5dusugum vardı.cok sağolun
Tugce_12 momofmychildren Benimde bacaklarım ağrıyor arada bir 39 olduk bugün rahimde de ağrım oluyor bıçak saplar gibi ay inşAllah kolay olur doğumlarımız sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize 🥰
SrpYlmz deniizz_ aslında onun iyi gelmesi lazım ben magosit içiyorum ilk başta bitane ile başladım ama tuvaletimi yaparken vajinamda kasıklarimda sızlama oluyordu iki taneye cikarmistik o baya fayda ediyor bana bide bebek buyudukce eklem ağrıları oluyor illaki
deniizz_ SrpYlmz yaa bende aynı şekildeyim vajinamda aşırı baskı hissediyorum sizin kullandığınız suda eritilenden mi hap mi
Tugce_12 Berfin_aslan_8027 Korkma canım ablamda iki çocuğunu sezeryanla doğurdu için rahat olsun önemli olan brbişlerin sağlığı bizim sağlığımız bizim için bebiş için hangi doğum sağlıklıysa o şekilde olsun zaten 🥰♥️
Miam momofmychildren momofmychildren Bizde 26+2 olduk. Bel ağrıları kasık agrıları oluyor. Bide ayaklarım falan hep şişti. Ara ara da bulantılar ve mıde yanması oluyor. Sağlıkla zamanında gelsinler inşallah
Nurkose1 33+0 🌸 artik hastane cantami bugun kapatıyorum kıyafetlerini ütüleyip sonra ev temizligi sonra doğum inşallah, rabbim herkese kolay dogumlar nasip etsin❤️🍓💖
-SerDam- 28+2 olduk ikizlerimle kilolu hamile kaldim 14 kilo aldım şimdiye kadar çok mu normal mi bilmiyorum kızlar sizce nasıl
momofmychildren -SerDam- ben 93le hamile kaldım hâlâ aynıyım 30 haftalık hamileyim doktorunuz normal diyorsa sıkıntı yoktur