Berraymom hepoyleolurzaten__ geçmiş olsun 🤲 bende 21 haftalık oldum.detayli ultrasyon kaçıncı haftada yapılıyor ve tetanoz aşısı olmasam olur mu?
hepoyleolurzaten__ Berraymom Teşekkürler aşıyı ben 18 haftamda oldum size ol yada olma diyemem sizin kararınız benim dördüncü gebeliğim hepsinde oldum detaylıyı mecbur erken yaptırdım çünkü ikiz gebelik benim normal gebelikte 21 25 hafta arası yapılıyor diye biliyorum
Pelin05 elifilhan_kara sizinle aynı haftalarımız ☺️bende yarın gidicem doktorum gün vercek anestezi görecek.sizin anestezi nasıl olcak bellimi
Berfin_aslan_8027 Ahsennesli cnm benim arkadasimda 37+4 te bacak araları ağrıyor diye gitti çocuğun suyu bitmiş dedi doktor sezaryana aldılar amacım seni korkutmak falan değil cnm yinede bunun için doktoruna danış bence
Berraymom hepoyleolurzaten__ anladım Allah razı olsun.Doktorumu aradım tek doz yap dedi detaylı da dediğiniz gbi bu haftalarda yapmam gerekiyor.bende riskli gebelik serklajliyim öncesi 4.5dusugum vardı.cok sağolun
Mine-tayfun momofmychildren 35+1 kafası aşşağı inmemiş doğuma kadar dönmezse sezerayana dönecek dedi devlette kontroldeyim çam sakurada Ne zamana kadar dönmesini beklerler bilginiz varmı
Berfin_aslan_8027 DenizSs-5 Bende 35+3 oldum ama çocuğun kalp atışları yavaş diyorlar sezaryana alırlar seni diyorlar yarin kontrole gidecem bu durumu aranızda yaşayan varmi acaba??
DenizSs-5 Berfin_aslan_8027 Allah Allah bizimde haftaya kontrol var bize bişey demedi ama haftaya ne dicek bilmiyorum çatı muayenesi yapıcaz dedi
Mine-tayfun Syda01 ay bende 31 de grip oldum boğaz enfeksiyonu 35 haftalığım daha yeni iyileştim Allah kolaylık versin inşallah seninki hemen biter
Berfin_aslan_8027 DenizSs-5 işte yarın kontrolüm var eğer bebegin kalp atışı hala yavaş derse herkes diyor sezaryan olursun napicam bende bilmiyorum
Berfin_aslan_8027 melisinmutfakblogu inşallah şuan çocuğun iyidir sezaryan için beni korkutuyorlar yaa
Tugce_12 Berfin_aslan_8027 Korkma canım ablamda iki çocuğunu sezeryanla doğurdu için rahat olsun önemli olan brbişlerin sağlığı bizim sağlığımız bizim için bebiş için hangi doğum sağlıklıysa o şekilde olsun zaten 🥰♥️
melisinmutfakblogu Berfin_aslan_8027 için rahat olsn ben sezeryanı övenlerdenim iyiki sezeryan oldum diyorum hep ilki kendi istegm ile sezeryan olmstu ve iyiki dedim sadece ilk kalkış zor o kadarda normal yani