melike2700 Cansu2233 bende korkuyordum beni kan tutuyo hâlâ da tutuyo nasıl yaparım nasıl ederim derken rabbim orda bir güç veriyor işte saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbim tabi benide ♥️🥺
Cansu2233 melike2700 ne güzel Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin senin adına çok sevindim umarım ben de atlatırım kolaylıkla
melike2700 Cansu2233 teşekkür ederim inşallah atlatırsın hamilelerin duaları kabul olur derler 😊♥️ sağlıkla kucağına al canım
sevaldqn1 Cansu2233 açıktan bir patt diye ses geldi sular boşaldı kendi kendime aha seval az kaldı bu sefer geliyor demistim cok sürmedi 2 saat sonra doğurdum
Alyami Cansu2233 gece 4 te tuvalete gittim yatağa gitmeden pıt diye ses geldi bi anda suyum geldi ve 3 saaat sonra doğurdum 😃
Ozgeliz Cansu2233 anlaşılmayacak gibi değildi gece 02:35 de aniden şar diye kanlı akmaya başladı sanki bi tıkaç vardı da açıldı gibi
Ebrugunesss Cansu2233 sabah tuvalette gelmişti benim bariz belli oluyor istemsiz olduğu için akıp gidiyor yani banyoda bile hissettim aktığını sabah geldi suyum 9 da hastaneye yattım akşam 11 de doğum yaptım
Birisi00 Cansu2233 2 hamilelik geçirdim ikisinde de doktorlar patlattı. Nasıl bir duygu yaşayamadım 🥲 içimde kaldı