Cansu2233 Suyunuzun geldiğini nasıl anladınız nişan geldi mi ben korkuyorum açıkçası suyumun gelip gelmediğini anlamamaktan ne hissettiniz?🤭
Satisati Cansu2233 dogumuma 3saat kala hafif bi patlama oldu o anda geldi evde yada başka bir yerde gelir sanıyordum ama 4cm acikligim olduğunda patladı ve hissedilmeyecej birşey değil akıp gidiyor ve yapış yapış yapıda oluyor korkmayın
melike2700 Cansu2233 sabah nisanim geldi ardından 24 saat sancı çektikten sonra üç suni sancı yedim benden birşey geldi koşun dedim hemşirelere suyun gelmiş ıkın dediler 😂🥺
Ege-neslihan Cansu2233 benim ki biraz ne istediysem oyle oldu ben hep gece olsun suyum gelsin oyle gidelim istiyordum gercekten oyle oldu anliyosunuz yani pit diye biseey oldu hemen kalktm tuta tuta wc ye gttim😄😄 ord bekledim sonra dusa girdim hazrlandk su gelince hemen acil gitmenize gerek yok gayet rahattk hastanede yakindi bizim
Huryekrca Ben oğluma hamileyken 8. Ayda nişan geldi tam 38 haftalık olunca acil sezeryana alındım çünkü suyum geliyormuş ben tuvaletim geldi sanıyordum 😅
elmaelmaelma Aysegul166 benimki sabah tam yataktan kalkınca gelmişti foşur foşur, çok iyi denk gelmiş 😂 Halıya falan da gelmemişti, havlu attık sadece yere. Sonra duş alıp çıkmıştık.
hunilimom Cansu2233 ilk kizimda gece 2 de bir sancıyla uyandım cisim var sandım gittim kalktım yaptım yattım ama uyuyamıyorum bir daha gittim Nisan gelmiş çok sevindim tekrar yattım uzandım birden pıt diye bişe patladı gibi oldu cisim var sandım kostum tuvalete oturmamla normal tuvalet var evimde birden su bosaldibama durmuyor suyum olduğunu anladım cunki çiş olsa kendini sıkınca duruyor ama şu durmuyor ikinci de doktor patlattı doğum aninda
melike2700 Cansu2233 yok bacım ne çatalı takibi özelden yaptım doğuma iki ay kala devlete götürdüler beni devleti biliyosunuzdur az çok onlar normal doğuma daha yatkinlar
Hulya-003 Cansu2233 anlamamanız mümkün değil her hamilelikte de illaki su gelmez ilkinde gelmemişti ikinci de geldi bende yatarken altıma kaçırdım sandım ayağa kalktığımda halen aktığını görünce ve tutamadığım ı farkerttiğimde anlamıştım su olduğunu çiş yapar gibi değil senden bişey geliyormuş hissi de değil sanki biri su döküyor öyle bir boşluk hissi
Cansu2233 Hulya-003 herkes de farklı oluyor galiba Bir de suyunuz gelmeden önce bebeğinizin hareketleri nasıldı
Hulya-003 Cansu2233 hiç bilmiyorum çünkü yatarken başıma geldi 40 haftaya girmiştim gündüzden çok fazla egzersiz yaptım plates topu sıcak duş merdiven yürüyüş bütün tuşlara bastım yani