melissannesi Ytsnzy 3 yaş yani kişiye göre değişir ama benikilerinde arası 3 ve ideal yani iyi gidiyolar şükür🤭
Eluskonunannesi melissannesi ay inşallah çok sever kız istiyordu erkek olduğunu öğrendik biraz buruldu ama abla olduğu için sever diye düşünüyorum 🥰
Yazmelegi_ melissannesi sezeryan yaptım biraz daha beklemek istiyorum en azından net bisey oluşur kafamda
Enfal_06 melissannesi bizim ilk bebek olucak ama üzgünüm oğlum annen baban bi süre kardeş düşünmüycek içerde böyleysen dışarda ki halini düşününemiyoruz 😂😂
melissannesi Bendiyebiri_ ah ne güzel sanırım herkesin istediği bu doğal olarak kızı olan erkek Erkeği olan kız istiyor Mevlam sağlıklısını versin hepimize🤲🏻☺️
Enfal_06 melissannesi oğlum şimdiden düşünememe izin vermiyor 😂😂 canım onu doğurup büyütmek iyi eğitmek öncelik hefedim benim kardeş sonrada düşünülür 😂😂
melissannesi [silindi] maddi anlamda şuan biraz zorlayıcı tabikide planlama yaparken bunlRıda göz ardı edemeyiz malesef i. İmkanlar dahilinde olunca neden olmasın dimi☺️
melissannesi Yazgul_kurt22 sağlıklı olsunlar gerisi geçiyo elbet biraz önmüzdeki günler tam olarak dolu dolu anne olarak gececk ama olsundu gelsindi🤍🦋
GoncaArslan48 benim-kalbim-o ayyy bizde tam olarak bu sebepten çıktık yola şimdi çok mutlu kardeşi olacak diye ama ben baya zorlanıyorum hamilelikte 🫠
benim-kalbim-o GoncaArslan48 Yaa ne güzel benimkide hergün soruyor sıkıldım kardeşim ne zaman gelecek diye oysaki daha yolun başındayız 😆
melissannesi umuut hakkınızda hayırlısı olsun canım çok üzüldüm takdiri ilahi diyelim Karamsarlığa kapılma rabbim sanada sabırlar versin☹️🤲🏻🦋