Sancar1302 melissannesi plansız gebelik ablasına kuma geliyor 🤣🤣🤣 kızım 9 aylık 4 aylık ta hamileyim 🥹
Kubraalp67 2 yıllık evlilik süresinde yeter artık evde bir neşe olsun diye çıktığımız yolda inşallah minnak bir prenses ile taçlanacak yuvamız 🥰
melissannesi Kubraalp67 ah ne güzel💕 hazır olun tam olarak evinizi bambaşka bi dünya bekliyor tarifi yok 🌼🥰
Eluskonunannesi Kızım sekiz yaşında ikinciye 14 haftalık hamileyim ☺️ Uzun süre sonra ancak cesaret edebildim
melissannesi Eluskonunannesi oo baya ara vermişsiniz sağlıkla gelsin kardeşini çok sevecektir eminin tam abla yaşları🌼😊
melissannesi 6hilal_akin1 sanırım en en heycanlısı budur dün gibi hayırlıyorum ilk gebeliğimi hüngür hüngür ağlamıştım çift çizgiyi görünce☺️🥰
55selin_ melissannesi valla canım bizde bir kardeş olsun istiyoruz ama kaç aydır deniyoruz tık yok. doktora gittim hormon testi istedi verdim bakalım ne çıkacak
melissannesi 55selin_ folik asit başladınmı canım vitamin değerlerine baktır birde stres yapma kafandan o düşünceyi atıp rahat takıl emin ol stres negatif etklyor
Eluskonunannesi melissannesi ay inşallah çok sever kız istiyordu erkek olduğunu öğrendik biraz buruldu ama abla olduğu için sever diye düşünüyorum 🥰
Kubraalp67 melissannesi kesinlikle heyecanla beklemediz bakalım sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🥰🥰
Yazmelegi_ melissannesi 10 aylık kızım var o doğmadan ikinciyi istiyordum ama şimdi istemiyorm o kadar yorucu kii😁😁
melissannesi Yazmelegi_ bence eğer düşünüyosan birde niyetine girdiysen mutlu son yakındır birlikte büyürler. Kararlıysanda bence hemen yöntemine başvur valla şakası yok geliverir🤗
Yazmelegi_ melissannesi sezeryan yaptım biraz daha beklemek istiyorum en azından net bisey oluşur kafamda
Bendiyebiri_ melissannesi ne kardeşi olsun diye istemiyodum ama pcostan dolayı hadi bakalım bı oğlum var bı tanede kızım olsun diye olmayacagina artık inandığım vakit kızıma hamile olduğumu öğrendim şuan 21 haftalık olduk sağlıcakla gelsin
melissannesi Bendiyebiri_ ah ne güzel sanırım herkesin istediği bu doğal olarak kızı olan erkek Erkeği olan kız istiyor Mevlam sağlıklısını versin hepimize🤲🏻☺️
Yazgul_kurt22 @melissannesi oğlum 21 aylık ve ben 20 haftalık hamileyim aslinda esim dursun biraz daha dedi ama ben olsun istedim evde iki kardeş birlikte büyürler bakalım iki erkekle nasıl.bi hayat bekliyo beni
melissannesi Yazgul_kurt22 sağlıklı olsunlar gerisi geçiyo elbet biraz önmüzdeki günler tam olarak dolu dolu anne olarak gececk ama olsundu gelsindi🤍🦋
Busra_27_34_ melissannesi beraber büyürler olayindayim 27 aylık kızım 31 haftalık oğlumdan selamlar 🥰
[silindi] melissannesi Eskiden kardeşi olması müthiş bi fikirdi fakat şuan ki döneme bakılınca, ikinci çocuk ilk çocuğun hayatından çalıyor gibi geliyor bana. İmkanlarından, hayat kalitesinden, geleceğinden. Ekonomi düzelmeden ikinci çok korkutucu geliyor😔
melissannesi [silindi] maddi anlamda şuan biraz zorlayıcı tabikide planlama yaparken bunlRıda göz ardı edemeyiz malesef i. İmkanlar dahilinde olunca neden olmasın dimi☺️